Prăjitură Tiramisu, o altfel de rețetă. Fină, cremoasă și cu un gust aparte. Care este ingredientul care face diferența

Ingrediente Prajitura Tiramisu

700g piscoturi sau blat pentru prăjituri, gata cumparat

250g crema mascarpone,

500g frisca,

4 galbenusuri,

100g zahar pudra, cacao,

1 lingurita ness,

30 ml lapte,

2 pliculete zahar vanilat,

o esenta de rom,

500 ml cafea

Mod de preparare Prajitura Tiramisu

Se freca galbenusurile cu zaharul pudra pana devin o spuma albicioasa, apoi se adauga 30 ml lapte si esenta de rom, se pune pe baimarine pana se ingroasa si se da la rece. Intre timp se mixeaza crema mascarpone si frisca separat. Intr-o farfurioara se freaca pliculetul de ness cu zaharul vanilat si 2lingurite de frisca lichida.

Cand s-a racit crema de galbenusuri se adauga crema mascarpone, apoi frisca batuta, se amesteca pana se omogenizeaza, apoi se adauga compozitia de ness si se amesteca bine.Se incepe montarea tortului, se trec piscoturile prin cafea, se aseaza un rand de piscoturi, se pune crema, iar piscoturi, iar crema, iar piscoturi si la final crema. Deasupra se cerne multa cacaoa. Se lasa la rece pentru a doua zi.

 



de pe realitatea.net
Sent via IFTTT

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list