De ce este CONTRAINDICAT să pui lapte în cafea. Alimente care nu trebuie consumate când bei licoarea dimineților

Citrice

Consumul cafelei în timp ce mănânci citrice poate provoca disconfort digestiv, deoarece cafeaua este acidă. Nivelurile pH-ului cafelei sunt în medie între 4,85 și 5,13 pe o scară de la 0 la 14, cu cifre mai mici indicând o creștere a acidității.

Citricele sunte foarte acide și pot contribui la boala de reflux gastroesofagian (GERD) atunci când sunt consumate. Consumul cafelei împreună cu citrice poate irita mucoasa stomacului, exacerbând aceste simptome. Gustul acidulat și acidulat al citricelor poate modifica, de asemenea, gustul cafelei, făcând-o amară și mai puțin plăcută.Ce să pui în mămăligă ca să nu se lipească. Ingredientul care îi conferă o textură fină. Rețeta tradițională din străbuniCarnea roșie

Consumului cafelei poate afecta absorbția nutrienților în intestin, în special a fierului. Carnea roșie este una dintre cele mai bune surse de fier hem, ceea ce înseamnă că, în combinație cu cafeaua, ar putea reduce beneficiile acesteia pentru sănătate.

Un studiu a examinat efectele cafelei asupra nivelurilor de feritine serice și a constatat că trei sau mai multe căni de cafea zilnic au redus semnificativ nivelul de fier. De fapt, absorbția fierului în urma unei mese a scăzut cu aproximativ 39% după consumul de cafea.Laptele

Laptele este o sursă excelentă de calciu, esențială pentru sănătatea oaselor, funcția musculară, coagularea sângelui și producerea de hormoni.

O cană de lapte degresat îndeplinește 23% din valoarea zilnică recomandată de calciu pentru un adult mediu sănătos. Dar combinarea laptelui și a cafelei poate împiedica absorbția calciului. Cu alte cuvinte, cofeina poate scădea absorbția netă a calciului alimentar.

Nivelurile ridicate de excreție urinară de calciu au fost asociate cu un risc crescut de pietre la rinichi și probleme legate de sănătatea oaselor.

Alimente prăjite

Cercetările indică faptul că un consum crescut de cafea poate duce la un risc crescut de dislipidemie, adică niveluri anormale de grăsime în sânge.

Dacă bei trei sau mai multe cești de cafea pe zi, acest obicei poate crește colesterolul (colesterolul „rău") din lipoproteine ​​cu densitate scăzută (LDL), ceea ce afectează negativ sănătatea inimii, scrie doctorul zilei.ro.

Ce beneficii are vinul fiert cu scorțișoară. De ce este recomandat să fie consumat în sezonul rece      

de pe realitatea.net
Sent via IFTTT

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list