Ce trebuie să pui, din când în când, în butoiul cu varză pentru a nu se acri prea tare. Ingredientul care o păstrează mult timp în stare perfectă
Varza murată nu se acrește foarte tare dacă se pune în butoi o bucată de lemn de mesteacăn, bine spălată. De asemenea, păstrarea îndelungată a verzei murate se face dacă se adaugă din când în când în butoi câte puțin zahăr.
Zarzavaturile veştejite își revin prin înmuierea, timp de o oră, în apă rece cu oțet sau cu puțină zeamă de lămâie sau în apă rece sărată.
Vitaminele din legume, zarzavaturi și salatele se mențin dacă sunt ținute într-un vas acoperit, ferit de lumină. Și dacă prepararea lor se face numai cu puțin timp înainte de a fi servite la masă și consumate.
Fasolea verde și mazărea verde își păstrează culoarea, dacă la fiert se adaugă un praf de bicarbonat.
Cum să tai ceapa fără să lăcrimezi. Secretul care te va scăpa de această neplăcereCuloarea spanacului se păstrează verde, dacă acesta se pune la fiert direct în apă clocotită.
de pe realitatea.net
Sent via IFTTT
Niciun comentariu