Este cel mai bun probiotic natural, iar toamna este sezonul când toate gospodinele îl pregătesc

Varza murată, cel mai bun probiotic

Varza murata este obtinuta prin procesul de fermentatie a verzei, care implica adaugarea de sare si lasarea acesteia sa fermenteze in conditii controlate. Acest proces produce bacterii benefice, in special lactobacili, care sunt responsabili pentru multe dintre beneficiile asociate cu consumul de varza murata. Acesti probiotici ajuta la imbunatatirea sanatatii intestinale si contribuie la o digestie mai buna.

De asemenea, potrivit unui raport din 2006 publicat in Journal of Applied Microbiology probiotice ne ofera urmatoarele beneficii:

Reducerea inflamatiei generaleImbunatatirea tulburarilor digestive (sindromul intestinului permeabil, colita ulceroasa, sindromul intestinului iritabil)Imbunatatirea imunitatiiO mai buna absorbtie a nutrientilorPrevenirea si tratarea diareeiPrevenirea si reducerea simptomelor alergiilor alimentareImbunatatirea tensiunii arterialeRisc redus de cancerAtenuarea inflamatiei artriteiColesterol scazutProtectie impotriva infectiei cu H. pyloriImbunatatirea sanatatii vaginale si prevenirea infectiilor bacteriene, cum ar fi infectiile urinare si vaginoza bacteriana, conform sfatnaturist.ro.

de pe realitatea.net
Sent via IFTTT

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list