Adevărata cauză a morții Reginei Elisabeta a II-a: Detalii neștiute care ies la iveală

Revelații din celebra carte

Fostul prim-ministru Boris Johnson a oferit detalii despre starea de sănătate a Reginei, menționând că a fost informat cu un an înainte despre diagnosticul ei grav.

„Edward Young, secretarul ei privat, a încercat să mă pregătească. Știam de un an sau mai mult că are o formă de cancer osos, iar medicii ei erau îngrijorați că în orice moment ar putea intra într-un declin accentuat.", a povestit fostul prim-ministru.

 Într-o întâlnire la Balmoral, cu doar două zile înainte de decesul ei, Johnson a observat că Regina părea palidă și aplecată, având vânătăi pe mâini, posibil cauzate de tratamente. Cu toate acestea, el a subliniat că mintea ei a fost clară și lucidă.

„Părea palidă și mai aplecată, și avea vânătăi negre pe mâini și încheieturi, probabil de la picături sau injecții, dar mintea ei - așa cum a spus și Edward - era complet neafectată de boală și, din când în când, în conversația noastră, încă mai afișa acel mare zâmbet alb, în frumusețea lui bruscă de ridicare a dispoziției.", a completat acesta.

În contextul acestei dezvăluiri, Castelul Balmoral, locul unde a murit Regina, a început să ofere tururi cu un preț de 100 de lire sterline, sau 150 de lire sterline cu ceai inclus. Biletele sunt limitate și se vând rapid, fiind primele de acest fel din 1855. Accesul anterior se concentra pe terenuri și grădini, iar vizitatorii pot explora acum și interiorul castelului.



de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list