Accident cumplit în Dâmbovița: Un bărbat de 28 de ani a fugit de la locul faptei după ce a omorât un pieton

Cum s-a întâmplat tragedia

Victima, un bărbat în vârstă de 78 de ani, se deplasa pe partea carosabilă atunci când a fost lovit de autovehicul. Deși a fost transportat de urgență la spital, rănile suferite s-au dovedit fatale.

După investigații efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, coordonați de un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, principalul suspect a fost identificat ca fiind un bărbat de 28 de ani din comuna Cornești. Acesta a fost găsit la domiciliul său, unde a fost adus pentru audieri și reținut pentru 24 de ore.

În momentul reținerii, suspectul prezenta halenă alcoolică, iar testul etilotest a arătat o concentrație de 0,20 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost dus la spital pentru a-i fi recoltate probe biologice în vederea stabilirii nivelului exact de alcoolemie. Polițiștii au constatat de asemenea că nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Marți, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște pentru a se decide asupra unei măsuri preventive, fiind cercetat pentru mai multe infracțiuni grave.

„În momentul depistării, întrucât emana halenă alcoolică, bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, prezentând o valoare de 0,20 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a îmbibaţiei alcoolice. În plus, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că cel în cauză nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule", informează reprezentanţii Poliţiei Dâmboviţa.



de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list