Zi decisivă pentru artista Dana Marijuana. Magistrații decid dacă rămâne în arest

Procurorii DIICOT au cerut prelungirea măsurii, după ce Dana Marijuana și alți doi suspecți au petrecut deja o lună în arest preventiv, acuzați că vindeau drogul „Super Mario" (de mare risc) în Vama Veche.

„Mulțumesc Poliției Române! Sunt extraordinari și au dreptate tot timpul!", a fost primul mesaj transmis de Dana Marijuana la intrarea în Tribunalul Constanța.

Întrebată de reporteri dacă s-a drogat și ea cu substanțele ilegale vândute, ea a continuat seria declarațiilor ironice.

„Da, păi dacă tot ați spus că nu consum, am zis la un moment dat și eu să văd cum e. Nu regret nimic, nimic din viața mea! Vă pup, vă iubesc!", a spus Dana Marijuana înainte de ședința magistraților, citată de replicaonline.ro.

La ieșirea din sala de judecată, Dana Marijuana nu a lămurit jurnaliștii cu privire la situația prelungirii arestului preventiv. Ea a transmis însă un mesaj criptic.

„Lumină sufletească, oriunde am fi", a spus vedeta, citată de cugetliber.ro, care a publicat și imagini cu momentul în care Dana Marijuana a ajuns la tribunal în cătușe.

 



de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list