Vlad Pascu va fi internat într-o clinică din Constanța, pentru consultații. Problemele invocate nu sunt legate de consumul de droguri - VIDEO

„În ceea ce privește cererile de control medical, în parte, au început să fie soluționate și în sens pozitiv, astfel că urmează chiar o procedură de internare în afara penitenciarului pentru consultații, în special afecțiunile clinice cu care acesta s-a născut, respectiv la inimă și la rinichi", a declarat avocata Sorina Stoica, potrivit Ziua de Constanța. Întrebată unde se află clinica în care va fi internat clientul său, avocata a menționat doar că acesta va fi internat în Constanța: „La Constanța, deocamdată, deoarece logistica impune mari eforturi pentru intervenții la București", a încheiat avocata.

Tribunalul Constanţa a analizat marţi contestaţia depusă de Vlad Pascu, autorul accidentului de la 2 Mai care a dus la decesul a doi tineri, împotriva deciziei Judecătoriei Mangalia de a-i respinge cererea de înlocuire a arestului preventiv cu arest la domiciliu.

La termenul anterior, avocatul său a susținut că o măsură preventivă nu poate fi prelungită pe o perioadă de ani, deoarece aceasta ar echivala cu o pedeapsă.



de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list