Un tânăr a murit după ce a plonjat cu mașina în lacul Pantelimon. Eforturile de resuscitare ale salvatorilor au fost în zadar

La sosirea echipajelor, informațiile primite s-au confirmat. Un tânăr în vârstă de 25 de ani, ce conducea un autovehicul pe strada Peleș, a plonjat în apele lacului Pantelimon. Circumstanțele exact ce au condus la acest incident tragic sunt încă în curs de investigare, autoritățile încercând să stabilească detalii suplimentare.

Imediat după accident, intervenția echipelor de salvare a fost promptă. Polițiștii, alături de pompieri și o persoană civilă, au reușit să extragă tânărul din autoturismul scufundat. 

Imediat după accident, intervenția echipelor de salvare a fost promptă. Polițiștii, alături de pompieri și o persoană civilă, au reușit să extragă tânărul din autoturismul scufundat. Acesta a fost predat echipajului medical, care a început manevrele de resuscitare. Din păcate, în ciuda eforturilor depuse, medicii au declarat decesul la fața locului.

Conform primelor informații, tânărul nu deținea un permis de conducere valabil. Acest aspect adaugă o notă suplimentară de gravitate incidentului, având în vedere lipsa experienței și a cunoștințelor necesare pentru a conduce în siguranță.

Autoritățile se angajează să desfășoare o anchetă completă pentru a determina toate circumstanțele care au dus la producerea acestui accident.

Incendiu puternic la o casă din localitatea devastată de inundații



de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list