Trăsătura insuportabilă a fiecărei zodii: ce îi face pe nativii din zodiac extrem de nesuferiți în ochii altora

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Berbecii știu exact cum vor să meargă lucrurile și își vor urma calea, indiferent ce s-ar întâmpla. Deși pare admirabil la început, această trăsătură devine insuportabilă cu fiecare lucru mărunt care se transformă într-o bătălie majoră.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Cel mai enervant lucru la Tauri este că sunt destul de încăpățânați și nimeni nu se poate înțelege cu ei odată ce s-au hotărât cu privire la ceva. 

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Gemenii sunt foarte imprevizibili și este foarte greu să știi ce gândesc. Își ajustează propria personalitate de la un moment la altul pentru a se face cât mai plăcuți de toți cei pe care îi întâlnesc. Din păcate, această mască devine rapid insuportabilă.

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Racii sunt prea sensibili și varsă multe lacrimi din cauza lucrurilor banale, făcându-i enervanți în fața multor oameni.

Leu (22 iulie - 22 august)

Leii au nevoie de multă atenție și laude pentru a fi fericiți. Pur și simplu nu pot sta departe de lumina reflectoarelor. Deși oamenii consideră acest lucru enervant la Leu, au o inimă uriașă, cu mult loc pentru toți, ceea ce nu ar trebui uitat.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Fecioarele sunt foarte obsesive și pretențioase. În plus, ele tind să fie critice destul de des. Cu toate acestea, dacă simt că oamenii le ascultă și fac schimbările necesare, se vor relaxa și îți vor arăta latura lor distractivă.

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)

Balanțele tind să caute obiecte strălucitoare și petreceri mari, mai degrabă decât relații și sentimente mai profunde. Cu toate acestea, sunt grozavi la echilibrarea lucrurilor și își pot dedica toată energia pentru a-i face pe toți cei din jurul lor fericiți.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionii sunt secretoși, manipulatori și dramatici, trăsături care îi fac foarte enervanți, chiar insuportabili. Oamenii trebuie să depună mult efort pentru a se apropia de ei.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorii au rareori un moment plictisitor în viața lor. Ei așteaptă mereu cu nerăbdare următoarea mare idee și aventură, care poate fi prea obositoare și copleșitoare pentru cei apropiați. Și dacă aceștia nu sunt capabili să se potrivească cu ritmul unui Săgetător, ei sunt lăsați în urmă.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornii sunt prea concentrați pe eficiență și pe a fi practici, doar că acest lucru poate fi enervant pentru alții. Cu toate acestea, nu intenționează să fie răi, o fac doar pentru a asigura securitatea și productivitatea.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Atunci când vine vorba de relațiile cu oamenii, Vărsătorul este destul de distant și inabordabil. În plus, dacă ți se pare prea enervant, poți alege să pleci. Unui Vărsător nu îi va părea rău din această cauză.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Peștii au tendința de a uita că nu toată lumea simte lucrurile la fel de profund și sincer ca ei. Se deschid tuturor și sunt întotdeauna surprinși sau chiar devastați când sunt răniți.

Sursă text: Eva.ro 



de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list