Traian Băsescu atacă Guvernul după inundațiile catastrofale: ”RO-ALERT...Guvernul inundat de incompetență”

Chiar în primul mandat al lui Petrov oamenii s-au confruntat cu inundațiile catastrofale din Vrancea, situație care a făcut multe victime și pagube de miliarde. Însă, se pare că fostul șef al statului a uitat că și el a gestionat această urgență în mod catastrofal. 

Traian Băsescu a postat pe rețelele sociale un mesaj dur în care ataca Guvernul României după dezastrul lăsat de ciclon în Moldova.

„RO-ALERT. Guvernul inundat de incompetenţă." , a fost ironia cu care fostul președinte și-a început postarea controversată. 

"Cu un mesaj RO-ALERT lansat în timp util, oamenii şi-ar fi salvat lucrurile din gospodărie urcându-le în podurile caselor, şi-ar fi pus în maşini bătrânii, vecinii bolnavi, actele, lucruri mărunte şi se refugiau în locuri mai sigure sau şi-ar fi dezlegat câinii şi îşi duceau animalele pe locuri mai ridicate."

România, măturată de ape pe timpul mandatului lui Băsescu

Acesta cere cu vehemență ca autoritățile să-și asume vina pentru această tragedie. "Mii de case distruse, mii de oameni trebuie să-şi ia viaţa de la capăt. Oare va răspunde cineva? Acesta este un mesaj RO-ALERT pentru viitură de incompetenţă la guvern."

Tupeul maxim al lui Traian Băsescu nu se oprește aici. În perioada în care el era președintele țării, apele au măturat localități întregi, chiar și cu așa-zisa implicare a acestuia. În anul 2005, inundațiile au omorât 14 oameni în Vrancea.

Inundațiile gestionate de Băsescu au produs pagube de 2 miliarde de euro. 



de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list