SNSPA a finanțat tipărirea unei cărți pentru Florian Coldea. Tentaculele generalilor, în Educație: ce urmărește rețeaua

Echipa statului paralel și-a extins influența până în educație. În prezent, generalii se află sub control judiciar și caută orice variantă pentru a scăpa de măsura impusă de procurori. Chiar în fața judecătorilor de la Curtea de Apel, cei doi generali au declarant că li se încalcă dreptul la muncă, întrucât nu pot părăsi țara și că au pierdut contracte importante.

Însă, în prezent Coldea este în continuare profesor la instituții de învățământ importante, chiar la SNSPA. Acesta predă disciplina "Instituții române de securitate națională" și master în securitate și diplomație. Respectiv, Florian Coldea a participat recent la mai multe sesiuni de restanțe, reexaminări și măriri. Conform orarului sesiunii din septembrie de la SNSPA, unii profesori au preferat o platformă de evaluare online, la fel ca Florian Coldea, în timp ce alții au susținut examenele în sălile de curs.

Hideg, denunțătorul generalilor Coldea și Dumbravă, noi acuzații devastatoare. Cine sunt judecătoarele din "gașca nebună a optimizărilor"?

Instituția a semnat un contract în valoare de 4.225 lei din bugetul facultății pentru tipărirea unei cărți pentru generalul negru într-un tiraj de 250 exemplare.

Până acum, Coldea a mai publicat mai multe cărți și studii de caz. Generalul a mai fost conferențiar universitar la Academia Națională de Informații „Mihai Viteazul" și profesor asociat la Universitatea „Babeș-Bolyai", Universitatea de Vest din Timișoara și Universitatea Națională de Apărare „Carol l". 



de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list