Situație de tot râsul. Primăria a pornit stropitorile în timp ce ploile făceau ravagii într-un oraș din România

Incidentul, raportat de publicația Vremea Nouă, a stârnit amuzamentul și indignarea localnicilor, care au remarcat absurditatea situației.

Stropitorile funcționau în mijlocul inundațiilor

Deși orașul Huși se afla printre localitățile afectate de ploi torențiale, primăria a pus în funcțiune sistemul de stropit, ceea ce a dus la o reacție ironică din partea localnicilor. „Facem în ciudă ploii, bravo nouă!", a comentat un locuitor, evidențiind ridicolul deciziei de a uda spațiile verzi în timp ce orașul se confrunta cu inundații.

Mulți dintre cetățeni au fost deranjați de faptul că apa folosită pentru irigații va fi, în cele din urmă, plătită tot de către ei, într-o perioadă în care fiecare resursă este importantă. "Îmi pare rău, dar să ne amintim cât e metrul cub de apă la Huși? Cât plătim factura, cu pierderi cu tot?", a subliniat un alt locuitor al orașului, referindu-se la costurile asociate consumului de apă, chiar și în asemenea circumstanțe absurde.

Glume și indignare din partea localnicilor

Deși unii au preferat să vadă partea amuzantă a situației, alții au criticat decizia autorităților, considerând-o un exemplu de gestionare ineficientă a resurselor și de nepăsare față de problemele comunității. „Dacă cineva s-a împiedicat accidental de butonul care pornește stropitorile, poate înțelegem. Dar dacă a fost intenționat, atunci avem o problemă serioasă", a adăugat un cetățean din Huși.



de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list