Secretul vedetei de 61 de ani pentru silueta de invidiat. Multe femei o vor urma - VIDEO

Vedeta ține un regim de foarte mult timp care o ajută să se mențină în formă. Demi Moore nu încetează să își surprindă fanii cu look-ul său excepțional și a dezvăluit de ce se ferește pentru silueta de vis.

 Fosta soție a lui Bruce Willis are un stil de viață foarte bine organizat datorită exercițiilor fizice dar și regulile alimentare pe care le are.

Demi Moore, secretul tinereții veșnice. Ce truc are actrița

Alimentația lui Demi Moore se bazează pe fructe și legume, dar și pe alimente bogate în vitamine și minerale. Cu ajutorul acestora, actrița reușește să aibă un aspect tânăr al pielii și șterge orice urmă lăsată de trecerea timpului.

Mai mult, Demi Moore le-a oferit un sfat important femeilor care o urmăresc în mediul online. Actrița spune că evitarea zahărului și a alimentelor procesate țin departe bătrânețea. Fosta soție a actorului Bruce Willis a declarat în urmă cu ceva timp că a renunțat la produsele făinoase și la foarte multă carne la ordinea zilei.

De aproximativ trei ani, Bruce Willis trece prin momente grele din cauza bolii cu care se confruntă. Actorul a fost diagnosticat cu demență și suferă de pierderi de memorie grave. La începutul anului, Demi Moore s-a mutat lângă locuința lui Bruce Willis pentru a petrece timp cu acesta și cu copiii lor.

În ciuda faptului că Bruce Willis și Demi Moore nu mai formează un cuplu încă din 1998, actrița pare că îi este la fel de dedicată fostului ei soț. 

 



de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list