Război total în politică, în urma inundațiilor catastrofale. Un europarlamentar PSD îl dă în judecată pe George Simion, acuzându-l de acuzații false

Potrivit unui comunicat de presă, europarlamentarul gălățean critică dur atitudinea lui Simion după ce acesta a făcut mai multe acuzații în spațiul public, referitoare la presupuse construcții hidrotehnice care i-ar aparține europarlamentarului gălățean.

Dan Nica a declarat că politizarea dramei oamenilor din cele 28 de localități afectate de inundații și dezinformarea trebuie pedepsite și va cere daune materiale, iar toți banii pe care îi va obține în instanță îi va dona pentru refacerea caselor sinistraților din județul Galați.

„Eu nu am avut, nu am diguri, iazuri, bălți de pește, baraje, iar pentru aceste minciuni George Simion trebuie să plătească pentru că minciuna trebuie să aibă un preț. Prețul îl va plăti George Simion!", a precizat Nica.

SIMION: M-AȘ BUCURA CA DAN NICA SĂ-ȘI DONEZE MĂCAR UN SALARIU DE EUROPARLAMENTAR

Într-o intervenție în direct la Realitatea Plus, liderul AUR George Simion a afirmat că în astfel de momente dificile mai importantă ar trebui să fie solidaritatea, nu orgoliile politice.

 Eu m-aș bucura ca dl. Dan NIca, la fel cum eu mi-am donat indemnizația de parlamentar până la finalul mandatului, pentru a fi alături de acești oameni, să o facă și dumnealui. M-aș bucura ca Dan Nica măcar un salariu din acela de europarlamentar să-l dea către o să-și ridice casa, pentru că aici nu este vorba de politică", a afirmat Simion.



de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list