Polițistă de 24 de ani, cercetată penal după relația amoroasă cu un traficant de droguri și aventura cu șeful ei căsătorit

Howarth, care și-a dat recent demisia din poliție, este cercetată pentru abateri disciplinare, în timp ce procesul în care era acuzată de favorizarea infractorului a fost suspendat.

          Polițista de 24 de ani este cercetată penal acum / Sursa foto - Instagram

Relația cu un traficant de droguri și aventurile amoroase ale polițistei

Caitlin Howarth ar fi fost implicată într-o relație amoroasă cu Joseph Shaw, un cunoscut traficant de droguri, pe care l-ar fi ajutat să evite o razie a poliției. În același timp, Howarth a întreținut o relație romantică cu inspectorul șef Daniel Greenwood, în vârstă de 41 de ani, comandantul poliției din Bradford, care se presupune că ar fi profitat de poziția sa pentru a iniția legătura cu tânăra polițistă.

Cei doi au început aventura când Howarth avea doar 21 de ani, iar Greenwood 38. Investigația a scos la iveală schimburi de mesaje erotice și imagini explicite între cei doi, care au încălcat inclusiv restricțiile impuse în timpul pandemiei de Covid-19 pentru a se întâlni și a întreține relații intime.

Atât Caitlin Howarth, cât și Daniel Greenwood și-au dat demisia înainte de a fi audiați în cadrul anchetelor disciplinare. Greenwood urma să fie audiat într-o comisie specială cu privire la comportamentul său, dar a renunțat la funcție chiar cu o zi înainte. Deși Howarth a scăpat de acuzațiile penale legate de relația cu Shaw, rămâne în vizorul autorităților pentru abaterile disciplinare legate de relațiile sale amoroase cu Shaw și Greenwood.

Cum a început relația cu superiorul său

Ancheta a dezvăluit că Greenwood a cunoscut-o pe Caitlin Howarth în 2019, prin intermediul mamei ei, care lucra la școala unde învățau copiii lui. Polițista, care tocmai absolvise facultatea, i-a cerut sfaturi despre cum să intre în poliție. Relația profesională dintre cei doi a devenit rapid una personală, transformându-se într-o aventură romantică.

În vara lui 2020, Howarth și Greenwood au început să facă schimb de mesaje cu conținut sexual, deși amândoi erau implicați în alte relații. Greenwood chiar a încălcat regulile anti-Covid pentru a o vizita pe Caitlin la domiciliul său în ianuarie 2021.

La audieri, Greenwood a susținut că atracția a fost reciprocă și că tânăra polițistă ar fi inițiat avansurile, fiind atrasă de bărbați mai în vârstă. De partea ei, Howarth a declarat că a fost atrasă de inspectorul șef pentru că trecea printr-o perioadă dificilă în relația cu partenerul său.

Relația lui Caitlin Howarth cu Joseph Shaw, un traficant de droguri în vârstă de 29 de ani, a început după ce cei doi s-au cunoscut pe Tinder. Shaw, care era fratele unui condamnat aflat în închisoare, a fost arestat ulterior și condamnat la șase ani și jumătate de închisoare în ianuarie 2023 pentru trafic de droguri.



de pe realitatea.net ext

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list