Polițist din Beiuș, suspect că lua mită pentru a nu-și face datoria într-un dosar de viol. Percheziţii la domiciliul acestuia şi la sediul Poliţiei Rurale Beiuş

"Ofiţerii de poliţie judiciară ai Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Bihor, la delegarea şi sub coordonarea procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, efectuează astăzi, 26 septembrie 2024,  4 percheziţii, dintre care 3 la domiciliile tot atâtor persoane din localitatea Beiuş (între care un agent de poliţie) şi una la sediul Secţiei Poliţie Rurală Beiuş", a anunţat, joi, Direcţia Generală Anticorupţie (DGA). 

Potrivit sursei citate, în cauză sunt efectuate cercetări într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de luare şi dare de mită.

"În perioada octombrie 2023- octombrie 2024, agentul de poliţie a primit diverse avantaje materiale pentru a-şi îndeplini în mod necorespunzător atribuţiile de serviciu raportat la un dosar penal în care efectua cercetări pentru săvârşirea unei infracţiuni de viol", mai arată sursa citată.



de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list