Plante care te pot ajuta să ai un somn odihnitor. Cu ce poți să-ți decorezi dormitorul

Dacă te confrunți cu probleme din cauza somnului, atunci acest articol îți este de mare ajutor. Conform Centrului pentru Controlul și Prevenirea bolilor SUA peste 70 de milioane de americani au probleme cronice de somn. Aceste tulburări pot afecta, de asemenea, bunăstarea generală.

Plante care te pot ajuta să ai un somn odihnitor

Lipsa somnului poate duce la apariția stresului, dar și la degradarea stării de sănătate. O rutină bine pusă la punct te poate ajuta să ai parte de un somn de calitate.

Un alt mod natural de a avea parte de un somn mai bun este să alegi plantele care favorizează somnul odihnitor. O cameră decorată cu plante benefice somnului te poate ajuta să te trezești mult mai odihnită dimineața.

Gardenie

Cercetările au descoperit că crocetina din planta gardenia poate ajuta să ai un somn de calitate. Pur și simpul trebuie să pui o gardenie în dormitor și să lași aroma sa să înconjoare întreaga încăpere. Mireasma acesteia te va ajuta să te odihnești mult mai bine pe parcursul nopții.

Lavanda

Lavanda a fost multă vreme lăudată ca metodă naturală de îmbunătățire a calității somnului.

Un studiu a arătat că inhalarea parfumului de lavandă în timp ce adormi are potențial de a îmbunătăți calitatea somnului. Poți face acest lucru și cu uleiul esențial de lavandă.

Cum să-ți protejezi plantele de infestarea cu musculițe albe cu doar două ingrediente banale: orice gospodină le are în bucătărieIasomie

Studiile au arătat că iasomia are un parfum care ajută la relaxarea organismului. Într-un studiu, cei care au adormit în timp ce au mirosit iasomia au avut parte de un somn mult mai liniștit.

Studiile au arătat că iasomia poate avea efecte benefice și asupra persoanelor care se confruntă cu anxietatea.

Plante despre care se spune că pot ameliora stresul și anxietatea. Mulți dintre noi le au deja în casăCrinul păcii

Studiile au sugerat, de asemenea, că crinul păcii poate purifica aerul dintr-o încăpere. Această plantă, care este toxic dacă este ingerată, poate menține toxinele departe de aerul din dormitorul tău.

Crinul păcii nu are nevoie de multă atenție, iar îngrijirea sa se face destul de ușor. Descoperă cum poți avea grijă de crinul păcii pentru a-l avea cât mai mult în casa ta.

Cum să ai grijă corect de orhidee. De ce au nevoie de fapt aceste flori superbeFloarea pasiunii

Există cercetări cu privire la floarea pasiunii. Studiile sugerează că parfumul său ajută la reducerea anxietății și te poate ajuta să ai un somn odihnitor.

Studiile au mai arătat că această floare poate reduce riscul de avea parte de insomnie pe parcursul nopții.

Citește continuarea aici

Cum îngrijești Dracena. Locul din casă care o va ajuta să crească armonios

de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list