Percheziții de amploare la ferma lui Nuțu Cămătaru. SURSE: Interlopul, acuzat că a furat un cal de rasă: ce au descoperit anchetatorii

"La data de 19 septembrie 2024, în urma unei percheziții domiciliare efectuate în București - zona Ferentari, la adresa lui Nuțu Cămătaru au fost identificate mai multe animale/păsări sălbatice și exotice și exemplare canine cu urechile cupate.

La percheziție, nu s-a gasit calul, ce făcea obiectul dosarului penal de însușirea bunului găsit, în schimb s-au găsit mai multe animale sălbatice, două păsări răpitoare, 2 maimuțe, cămilă, cangur alb", informează poliția.

Cum au dat Nicușor Dan și Radu Mihaiu bani publici interlopilor. Tun de două milioane de euro operat de un interlop din București

Potrivit sursei citate, în prezent se verifică legalitatea deținerii.

"Polițiștii se vor sesiza din oficiu cu privire la încălcarea legislației în domeniul protecției animalelor (Legea 205/2004) și în domeniul ariilor protejate (OUG 57/2007).

La fața locului  a fost solicitată prezența unei echipe din cadrul Gărzii de Mediu - Comisariatul General și unui biolog din cadrul Societății Ornitologice Române", mai arată sursa citată.



de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list