O femeie a ajuns la spital după ce şi-a prins degetele în maşina de tocat carne. Accidentul casnic a pus pe jar ISU Harghita

Un accident casnic grav a avut loc în localitatea Satu Mare, unde o femeie în vârstă de 42 de ani a fost nevoită să solicite ajutorul autorităților. Aceasta și-a prins degetele în mașina de tocat carne, iar seriozitatea situației a determinat alarmarea echipelor de urgență.

Potrivit comunicatului emis de Biroul de Presă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Harghita, la fața locului au fost mobilizate două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Odorheiu Secuiesc, inclusiv o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD. Echipajele de intervenție s-au deplasat rapid pentru a oferi asistența medicală necesară și pentru a elibera victima din echipamentul care a provocat accidentul.

"La faţa locului, s-au deplasat două echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Odorheiu Secuiesc, cu o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD. Persoana, de sex feminin, în vârstă de 42 ani, a fost transportată la Camera de Primiri Urgenţe a Spitalului Municipal Odorheiu Secuiesc. În urma eliberării membrului superior drept din maşina de tocat, toate cele cinci degete erau strivite", a transmis Biroul de Presă al ISU Harghita. 

Animalul rar care și-a făcut apariția în România. Specia este inclusă pe lista roșie a Uniunii Internaționale pentru Conservarea Naturii



de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list