Milioane de lei șifonați la Spitalul Sf. Pantelimon. Servicii de pază oferite de socrul unui politician PMP

Contracte atribuite direct, fără licitație și controale

Firma cu 116 angajați și un profit de aproape 400 de mii de lei primește pentru serviciile de pază de la spitalul Sf. Pantelimon peste 185 de mii de lei fără TVA.

 Acest contract a fost atribuit fără să existe un anunț public, iar valoarea lui a fost negociată de oamenii desemnați de conducerea unității medicale. 

Mai mult, într-un răspuns pentru Realitatea PLUS, conducerea Spitalului Sf. Pantelimon susține că nu poate să facă o licitație publică pentru aceste servicii pentru că se află într-un conflict la Consiliul de Soluționare a Contestațiilor, chiar cu firma FALCON SECURITY. 

Pe de altă parte, Lucian Iliescu, a susținut în exclusivitate la Culisele Statului paralel că toate contractele cu spitalul au fost atribuite prin licitație publică.

„ - Firma Falcon... a fost înființată de socrul meu după ce a ieșit la pensie în 2003… nici nu eram în viața publică atunci. Anca: - Cum de toate contractele se fac prin atribuire directă? - A fost licitație la spitalul Pantelimon pentru servicii de pază.Contractul nu e de ... e de 85 de mii de lei. Toate contractele pe care le-am avut cu Pantelimonul de ani de zile sunt câștigate prin licitație.", spune Lucian Iliescu, proprietar al firmei de pază.

Cel mai mare contract obținut de firma de securitate din ultimii 7 ani a fost de la SPITALUL DE PSIHIATRIE TITAN „ DR. CONSTANTIN GORGOS" din București și a avut o valoare de aproximativ 250 de mii de lei.



de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list