Liderul Hezbollah, ucis în atacul cu rachete al Israelului, avea corpul intact! Ce l-a omorât pe Hassan Nasrallah

Trupul fără viață al lui Hassan Nasrallah, liderului Hezbollah, a fost recuperat și este întreg după atacul aerian devastator al Israelului de vineri, 27 septembrie, în sudul Beirutului, în urma căruia acesta a fost ucis, au declarat duminică, 29 septembrie, o sursă medicală și una de securitate pentru Reuters.

Hezbollah a confirmat ziua precedentă moartea lui Nasrallah, dar nu a precizat exact cum a murit sau când va avea loc înmormântarea, însă Reuters a scris, citând cele două surse, că trupul său nu avea răni vizibile și că, cel mai probabil, cauza decesului a fost trauma cauzată de forța exploziei.

Israelul a anunțat vineri, 27 septembrie, că armata sa l-a ucis pe liderul Hezbollah, Hassan Nasrallah, dar atacurile continuă asupra Libanului pentru eliminarea celorlalți lideri.

Hassan Nasrallah avea 64 de ani și a condus gruparea Hezbollah încă din 1992. El a fost văzut atât ca un lider al rezistenței Libanului contra Israelului, cât și ca o figură controversată, fiind acuzat de terorism și activități ilegale.

Între Israel și gruparea libaneză Hezbollah, susținută de Iran și aliată cu Hamas, au loc aproape zilnic schimburi de focuri, de la începtul războiului dintre Israel și Hamas, pe 7 octombrie 2023.



de pe realitatea.net ext

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list