La suc și țigară pe banii publici. O polițistă din Teleorman a fost filmată în ipostaze neașteptate, deși se afla în misiune - VIDEO

Polițistă din Teleorman, anchetată după ce a fost surprinsă fumând și bând suc în timpul unei misiuni la bâlci. IPJ Teleorman a deschis o anchetă

Incidentul a avut loc în cadrul unui bâlci din Roșiori de Vede, unde polițista se afla în interes de serviciu. Imaginile au stârnit controverse, mai ales după ce cel care a realizat filmarea, aparent dintr-un bar din apropiere, a postat un comentariu critic pe rețelele de socializare, ironizând nu doar comportamentul polițistei, ci și statura acesteia.

În videoclipul, care a fost distribuit pe Facebook, se poate observa cum polițista, echipată cu armă la șold, stă pe marginea drumului, fumând și consumând o băutură răcoritoare. Cel care a postat imaginile și-a exprimat nemulțumirea într-un mod sarcastic, comentând inclusiv asupra înălțimii polițistei:

 „2 septembrie 2024, Roșiori de Vede - La bâlci! În sfârșit... IPJ Teleorman din cele 2 variante, adică schimbarea «covirtirului de căruță» sau convocarea agenților de sub 1.50 cu caschetă cu tot... au ales cea de-a doua soluție! Doar cu un mic inconvenient --- 1.50 fără caschetă și cu încălțăminte joasă! Atât s-a putut!"

Cum au reacționat superiorii tinerei polițiste

În urma apariției imaginilor în spațiul public, Inspectoratul de Poliție Județean Teleorman a anunțat demararea unei cercetări interne pentru a clarifica situația. 

Compartimentul de Informare și Relații Publice al IPJ Teleorman a transmis următorul comunicat: „Având în vedere imaginile apărute în spațiul public, referitoare la ținuta și atitudinea unui agent de poliție, aflat în timpul programului la bâlciul din municipiul Roșiori de Vede, conducerea inspectoratului a dispus declanșarea cercetării prealabile față de polițistul în cauză. La finalizarea acesteia, vor fi luate măsurile corespunzătoare."

Ancheta este în desfășurare, iar concluziile urmează să fie prezentate după finalizarea cercetărilor.



de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list