Kadîrov s-a supărat pe Elon Musk că i-ar fi dezactivat cybertruck-ul Tesla, chiar pe linia frontului: „Cum ai putut să faci asta, Elon?”

Joi, Kadîrov a scris pe rețelele de socializare că vehiculul, despre care a afirmat că a avut performanțe „admirabile" pe câmpul de luptă, a fost dezactivat de la distanță de Tesla și a trebuit să fie remorcat în afara liniei frontului.

„Elon Musk s-a comportat aiurea. Oferă cadouri scumpe din adâncul inimii și apoi le deconectează de la distanță", a scris Kadîrov pe Telegram.

„Ăsta nu este un gest bărbătesc", a adăugat el, întrebând patetic: „Cum ai putut să faci asta, Elon?"

Ulterior, Kadîrov a adăugat că a trimis alte două Cybertruck Tesla în zona de conflict, scrie podul.ro.

Luna trecută, Kadîrov a postat un videoclip în care era filmat la volanul unui Cybertruck Tesla, dotat cu o turelă de mitralieră, prin incinta palatului său prezidențial. Tiranul cecen susținea că vehiculul era un „cadou" din partea lui Musk, însă șeful Tesla a respins ulterior afirmația.

Aliat loial de cursă lungă al criminalului de la Kremlin, Vladimir Putin, Kadîrov conduce cu o mână de fier în Cecenia, unde guvernul său este acuzat de o serie de încălcări ale drepturilor omului și ale dreptului internațional.



de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list