Incident violent în dezbaterea pentru primărie: Un candidat l-a atacat cu scaunul, în direct, pe rivalul său - VIDEO

Conflictul a izbucnit între candidații José Luiz Datena (Partidul Social Democrat) și Pablo Marçal (Partidul muncitoresc al Reînnoirii, conservator). Dezbaterea a fost marcată de un schimb aprins de replici, care a culminat cu Datena lovind cu un scaun în Marçal, în direct pe TV.

Unul dintre candidați a avut nevoie de îngrijiri medicale

Marçal a necesitat îngrijiri medicale la spitalul Sírio Libanês, unde a fost tratat pentru traumatisme la nivelul pieptului și al încheieturii mâinii, dar fără complicații majore. Datena a fost exclus din dezbatere imediat după atac.

Datena a justificat agresiunea prin faptul că Marçal a readus în discuție acuzații mai vechi de hărțuire sexuală, despre care Datena a afirmat că au fost respinse și nici măcar investigate de poliție. "El a provocat o criză foarte gravă în familia mea," a declarat Datena.

După incident, Datena a declarat că, deși consideră că acțiunea sa a fost o greșeală, nu o regretă. Dezbaterea a continuat cu ceilalți candidați, iar Marçal a comparat atacul cu scaunul cu tentativa de asasinat asupra fostului președinte american Donald Trump și cu înjunghierea fostului președinte brazilian Jair Bolsonaro în timpul alegerilor din 2018. Marçal a postat o imagine pe Instagram care le pune pe toate trei alături, întrebând: "De ce atâta ură?"

Echipa lui Marçal a anunțat că va solicita măsuri legale împotriva lui Datena, continuând astfel seria de evenimente controversate ce au marcat dezbaterea pentru primăria São Paulo.

The socialist candidate Datena hit the right right-wing candidate Pablo Marçal with a chair during the São Paulo mayoral debate,Moments earlier, Marçal had called his opponent a "coward" for not being man enough to slap him in the face.🇧🇷 pic.twitter.com/nsJyvYZtIq

— Visegrád 24 (@visegrad24) September 16, 2024

de pe realitatea.net ext

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list