Horoscopul săptămânii 30 septembrie - 6 octombrie. Astrele ne scot din zona de confort. Patru zodii se trezesc cu oportunități extraordinare

Prima zi a săptămânii este marcată de trigonul dintre Marte în Rac și Saturn în Pești. Este un moment în care toți nativii din zodiac se vor simți mânați de dorința de a progresa și de a-și atinge obiectivele. Cu abordarea corectă a situațiilor, mulți vor reuși să își îndeplinească scopurile.

În aceeași zi, Soarele în Balanță formează o conjuncție cu Mercur în Balanță, ceea ce înseamnă că schimbul de idei va contribui la dobândirea echilibrului pe care unele zodii îl caută în viața lor profesională. Dacă vor împărtăși idei cu oamenii din jur, progresele vor fi evidente.

Luna octombrie începe cu Luna în Balanță, care menține echilibrul obținut cu o zi înainte. Oamenii au ocazia să vadă cum se simte adevărata fericire, dar pentru asta trebuie să acorde atenție lucrurilor pe care le-au ignorat înainte.

Următorul eveniment important al săptămânii este Eclipsa de Soare în Balanță, care aduce noi parteneriate, alianțe, prietenii și relații amoroase. Este un moment care deschide noi oportunități pentru semnele zodiacale ce știu că relațiile interumane au un rol important în reușita personală.

Care este misiunea ta pe acest Pământ, în funcție de zodia în care te-ai născut

Totul devine mai solicitant începând cu data de 4 octombrie, când Venus în Scorpion formează un trigon cu Saturn în Pești și îi provoacă pe nativi să își ia responsabilitățile mai în serios. Săptămâna se încheie cu popasul pe care Luna îl face în constelația Săgetătorului, care, la rândul său, deschide calea spre noi experiențe îndrăznețe.

Berbec

În aceste zile ești dispus/ă să faci lucruri dificile, de care ai fugit înainte. Evenimentele săptămânii te vor ajuta să îți dai seama care sunt adevăratele bucurii ale vieții și te vor face să profiți mai mult de ceea ce ți se întâmplă.

Taur 

Te folosești de această săptămână pentru a-ți pune ordine în viață. O să ai de făcut liste peste liste și de gândit un program detaliat pe care să-l urmezi pe viitor. Vei înțelege, în sfârșit, că disciplina este cheia unui viitor de succes.

Gemeni

Începi acum să lucrezi la un proiect pe termen lung și vei investi nu doar bani, ci și timp și emoții. Trebuie să fii atent/ă la modul în care gestionezi ceea ce simți în această perioadă plină de provocări și să nu te lași doborât/ă de șocurile de moment.

Cum se poartă un bărbat infidel, în funcție de zodie. Astrele îți dezvăluie detaliile care îl dau de gol

Rac

În aceste zile te vei simți pregătit/ă să lucrezi la ceva dificil, mai ales când știi că scopul final este fericirea familiei tale. Ai o motivație puternică și ești dispus/ă inclusiv să faci modificări în locuință sau să îți cauți o nouă casă.

Leu

Ești preocupat/ă să-ți asiguri viitorul și toată săptămâna vei muncii pentru a pune totul la punct. S-ar putea să apară discuții între tine și oamenii dragi, care se vor simți neglijați din cauza hotărârii tale de a te axa pe ceea ce urmează. Nu uita să trăiești prezentul!

Fecioară

În această perioadă, o ușă ți se închide, dar o alta se deschide și îți oferă șansa de a lua totul de la zero într-un timp extrem de scurt. Va fi o provocare solicitantă, dar vei face față dacă te vei simți motivat/ă de o dorință puternică de schimbare.

3 zodii chinezești vor avea un noroc nebun la bani înainte de finalul anului 2024. Dragonul de Lemn le aduce succesul financiar pe tavă

Balanță

Concentrarea ta crește în intervalul 30 septembrie - 6 octombrie, tocmai pentru că îți dorești să fii la curent cu tot ce se întâmplă în jur. Ai de gând să îți atingi toate obiectivele, iar asta presupune mai multă muncă și mai multă atenție.

Scorpion

În aceste zile, jonglezi cu responsabilitățile, prevăd astrologii DivaHair. Vei avea o mulțime de sarcini de dus la bun sfârșit, dar Universul te va sprijini în toate demersurile. Fii atent/ă la semnele venite de unde de aștepți mai puțin și profită de apariția lor!

Săgetător

Săptămâna ta este mai încărcată decât te-ai fi așteptat. Atenția ta se va învârti în jurul unor chestiuni legate de o moștenire sau de o avere pe care trebuie să o împarți cu alte rude. Trebuie să iei decizii înțelepte și să te asiguri că nu pierzi mai mult decât este cazul.

Semnificatia numarului tau de telefon, descifrată de numerologie

Capricorn

În aceste zile ai puterea de a-ți îndeplini orice dorință, căci energiile astrale sunt în favoarea ta. Numele tău va fi pe buzele tuturor, căci ai șanse să le devii exemplu de ambiție și devotament celor din jur. Fă doar ce simți și nu te gândi dacă vei fi sau nu pe placul anumitor persoane!

Vărsător

Săptămâna 30 septembrie - 6 octombrie te găsește într-o situație financiară nu tocmai bună, așa că vei profita de oportunitățile perioadei și vei încerca să remediezi problema. Ai toate șansele să te vezi cu mai mulți bani în conturi dacă ai încredere în tine și în partenerii de afaceri.

Pești

Cineva drag îți va oferi încurajarea de care ai nevoie pentru a crede în abilitățile tale. În plus, primești o oportunitate de dezvoltare pe care nu o poți refuza. Este ocazia perfectă pentru a evolua în direcția la care visezi.

Luna octombrie aduce noroc în dragoste pentru trei zodii. Astrele le ajută să își găsească în sfârșit sufletul pereche



de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list