Horoscopul săptămânii 23 - 29 septembrie. Mercur vine în ajutorul zodiilor aflate în încurcătură. Trei semne vor avea parte doar de reușite

Cu Mercur intrând în Balanță, zodiile vor experimenta o îmbunătățire a comunicării și a relațiilor interumane, având astfel încrederea necesară pentru a-și transforma planurile în realitate. Această săptămână promite a fi un moment de cotitură, unde fiecare va trebui să valorifice puterea comunicării și armoniei pentru a-și depăși obstacolele.

Pe 23 septembrie, Luna în Gemeni formează o conjuncție cu Jupiter în Gemeni, ajutându-i pe nativi să își păstreze mintea deschisă când vine vorba de noile oportunități.

Pe data de 24, când Mercur în Fecioară face un trigon cu Uranus în Taur, multe persoane vor îmbrățișa ideile neconvenționale și se vor bucura inclusiv atunci când vor intra în necazuri. Motivul? Au șansa de a trece prin experiențe unice și vor descoperi cum să depășească problemele în moduri inedite.

Energiile zilei de 25 septembrie fac unele semne zodiacale să alunece într-o melancolie de nedescris și să se gândească mai mult la „cum ar fi fost dacă…". Nu oricine poate trece atât de ușor peste o asemenea încercare adusă de opoziția dintre Mercur în Fecioară și Neptun în Pești.

Pe data de 26, când Mercur intră în Balanță, problemele existențiale și gândurile apăsătoare încep să se domolească. Discuțiile deschise cu apropiații vor valora extrem de tare în acestă perioadă plină de întâmplări cu puternic impact emoțional. Mercur în Balanță deschide calea spre o comunicare vindecătoare.

Zodiile își vor îmbrățișa toate dorințele, indiferent cât de nebunești ar părea, după ce energiile din 28 septembrie le vor umple sufletele. Această binecuvântare este adusă de sextilul format între Luna în Leu și Jupiter în Gemeni.

Săptămâna se încheie într-o notă optimistă, cu intrarea Lunii în constelația Fecioarei, de unde va trimite vibrații pozitive spre toți nativii din zodiac.

Zodii norocoase până pe 22 septembrie. Nativii care au parte de miracole

Berbec

În această perioadă, s-ar putea să simți nevoia de a sta mai mult în preajma oamenilor. În general, ești o zodie independentă și îți place să te bucuri de timp petrecut în singurătate, doar că energiile astrale din prezent te vor face să capeți o nouă perspectivă. Va fi o săptămână interesantă.

Taur

Un cadou care valorează mult sau o sursă suplimentară de venit ți-ar putea schimba radical viața. În aceste zile, ai toate șansele să vezi cum se simt oamenii care nu se uită la bani când își cumpără ceva. Ghinionul tău la capitolul finanțe va lua sfârșit în perioada următoare.

Gemeni

Începi săptămâna în forță, cu reușită după reușită. Te vei bucura de un succes nemaiîntâlnit, dar în același timp, te vei întreba cum de ți se întâmplă ție așa ceva. A venit momentul să nu mai fii atât de pesimist/ă și să profiți din plin de tot ce trăiești.

Punct de cotitură astral. Fecioarele și Scorpionii, lideri ai transformării alături de patru zodii

Rac

O reuniune de familie îți va însenina săptămâna și te va ajuta să treci mai ușor peste momentele grele de care ai parte. Orice necaz va trece dacă te cuibărești la pieptul celor dragi. Astrele îți sugerează să eviți drama și să te bucuri de tot ce ți se întâmplă.

Leu

Cadourile și oportunitățile vin spre tine ca o avalanșă. Trebuie să ai inima deschisă și să primești tot ce trimite Universul în calea ta. Dacă îți este teamă să te bucuri de prezent, nu vei scăpa niciodată de umbrele trecutului.

Fecioară

În aceste zile, vei revizui modul în care îți gestionezi finanțele. S-ar putea să începi să economisești și să te gândești cum poți avea un viitor stabil, fără teama zilei de mâine. Teama ta de sărăcie poate veni și dintr-o traumă a copilăriei pe care nu ai vindecat-o încă.

Ce intrare te îngrozește cel mai mult? Răspunsul îți dezvăluie cea mai mare frică din subconștientul tău

Balanță

Cu Soarele în zodia ta, simți că ai lumea la picioare. Toate problemele se vor topi în fața ta în această perioadă, ceea ce înseamnă că vei avea o săptămână liniștită și plină de relaxare. Este un moment bun pentru a lega noi prietenii dacă simți nevoia de mai multă socializare.

Scorpion

Ai foarte multe proiecte de terminat în săptămâna 23 - 29 septembrie, fapt ce te va consuma destul de tare. Trebuie să găsești o cale prin care să ai grijă de sufletul tău, în timp ce pui la punct toate sarcinile de pe listă. Nu-ți pierde speranța! Totul va fi bine!

Săgetător

Comunicarea te ajută să stabilești relații solide cu oamenii din jur și să te bucuri de activități noi, în care nu credeai că te vei implica vreodată, spun astrologii. Experiențele unice din aceste zile îți vor arăta că poți fi fericit/ă și dacă nu te mai gândești atât de mult la trecut.

Horoscop special: Venus se mută în Scorpion în 22 septembrie – 17 octombrie 2024 și dă peste cap viața amoroasă. Nimic nu va mai fi la fel

Capricorn

Nu-ți fie teamă să ceri sfaturi celor din jur, mai ales dacă nesiguranța te copleșește și nu îți dă voie să mergi mai departe. Vor apărea și oportunitățile pe care le aștepți de ceva vreme, doar că trebuie să ai răbdare și să înveți lecțiile de care ai nevoie.

Vărsător

Vei învăța multe lucruri noi în aceste zile solicitante. Important este să îți dai timp pentru a procesa fiecare schimbare prin care treci și să nu îți pierzi speranța dacă nimic nu pare să te mulțumească.

Pești

Dacă ești în căutarea unor informații de care ai nevoie pentru a rezolva o problemă, ai toate șansele să întâlnești o persoană care îți va spulbera toată confuzia de până acum. Lasă-te ajutat/ă și nu te opune destinului, oricât de greu ți s-ar părea drumul spre calea ta!

Horoscop CHINEZESC, săptămâna 23-29 septembrie 2024. Dragonul oferă curaj zodiilor care s-au lăsat călcate în picioare până acum. Noi energii binefăcătoare pentru semnele norocoase



de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list