Horoscopul dragostei, săptămâna 23 - 29 septembrie. Astrele pansează rănile zodiilor care au suferit în dragoste. Două semne au șanse mari să își găsească jumătatea

Pe 24 septembrie, Luna intră în Rac, oferindu-le tuturor o portiță spre vindecarea rănilor emoționale. Asta înseamnă că zodiile vor acorda mai multă atenție problemelor de suflet și se vor concentra pe rezolvarea lor. Abia după aceea se pot gândi să lege noi conexiuni, fiindcă doar o persoană stabilă emoțional se poate bucura de o relație sănătoasă și durabilă.

A doua zi, pe 25 septembrie, Mercur în Fecioară intră în opoziție cu Neptun în Pești, aducând puțină confuzie în mințile semnelor zodiacale. Unele nu vor putea face diferența între fantezie și realitate, fapt ce le-ar putea afecta comunicarea și înțelegerea din cuplu. Va fi un obstacol pe care unii trebuie să îl treacă pentru a cunoaște adevărata fericire în plan amoros.

Data de 26 aduce o nouă schimbare la nivel astral. Mercur se mută în Balanță, încurajându-i pe nativi să se axeze pe cunoașterea persoanei de lângă ei și pe armonia pe care o pot obține în cuplu doar dacă sunt deschiși, maturi și asumați.

Punct de cotitură astral. Fecioarele și Scorpionii, lideri ai transformării alături de patru zodii

Următorul eveniment important al săptămânii are loc pe 29 septembrie, când Luna în Fecioară formează un sextil cu Venus în Scorpion. Este momentul în care partenerii se pot susține unul pe altul în drumul spre îndeplinirea unor visuri semnificative. Cine lucrează în echipă obține progrese fără prea mari eforturi, căci despre asta este iubirea: colaborare, suport, respect, grijă.

Berbec

Orele suplimentare de la serviciu îți pot pune relația în pericol. Trebuie să te asiguri că îi acorzi jumătății tale toată atenția de care are nevoie și că petreceți timp suficient împreună. O să fie greu să te împarți între muncă și familie, dar vei găsi o cale dacă te străduiești.

Taur

S-ar putea ca dorințele tale să nu coincidă cu ale partenerului/ei. Provocarea cea mai mare va fi să găsiți o cale de mijloc și să vă concentrați pe o discuție directă și deschisă, în care să vă exprimați nevoile. Luptele pentru putere v-ar putea pune iubirea în încurcătură. Tu alegi cum decizi să gestionezi această săptămână delicată.

Gemeni

Este posibil ca sufletul pereche să nu fie pe aceeași lungime de undă cu tine și să încerce să descopere de unde vin anumite preconcepții pe care le ai. Dacă între voi va exista comunicare, problemele se vor rezolva cât ai spune „horoscop săptămânal".

Ce intrare te îngrozește cel mai mult? Răspunsul îți dezvăluie cea mai mare frică din subconștientul tău

Rac

Problemele din cuplu te vor face să îți pierzi cumpătul de multe ori, însă energiile astrale îți vor da de fiecare dată putere să treci peste neînțelegeri. Acolo unde există iubire, cu siguranță există și o cale de mijloc. În cazul tău, totul se va liniști când vei înțelege că răbdarea este un element cheie în discuțiile cu iubitul/a.

Leu

S-ar putea să simți că partenerul/a te neglijează în această săptămână și să fii tentat/ă să îl/o confrunți, vorbindu-i pe un ton nu tocmai blând. Astrele îți recomandă să îți asculți inima, care mai mult ca sigur îți spune să fii mai înțelegător/oare.

Fecioară

În aceste zile, încerci să îi faci pe plac jumătății tale și să îi arăți cât de mult îți pasă ca lucrurile între voi să meargă bine. Dacă această dorință vine și din partea sa, legătura voastră se poate transforma în ceva special.

Horoscop special: Venus se mută în Scorpion în 22 septembrie – 17 octombrie 2024 și dă peste cap viața amoroasă. Nimic nu va mai fi la fel

Balanță

Ai nevoie de un timp de introspecție, în care să îți dai seama ce simți cu adevărat și cât ești dispus/ă să investești într-o relație în care crezi. Nu te grăbi să iei o decizie, căci nu ai motive să faci lucruri pripite. Toate la timpul lor!

Scorpion

Săptămâna aceasta, îți asculți inima și te pui față în față cu persoana pe care o placi. Ai toate șansele să începi o nouă poveste de dragoste, fiindcă poziționările cosmice din zilele acestea sunt în favoarea iubirii. Pregătește-te pentru emoții intense!

Săgetător

S-ar putea să te simți puțin frustrat/ă în această perioadă, mai ales după ce vei observa că partenerul/a are anumite rețineri când vine vorba să-și exprime dragostea. Încearcă să nu te lași descurajat/ă de un episod mai prost al poveștii voastre și bucură-te de tot ce ați construit împreună. Vor veni și zile mai bune.

Horoscop CHINEZESC, săptămâna 23-29 septembrie 2024. Dragonul oferă curaj zodiilor care s-au lăsat călcate în picioare până acum. Noi energii binefăcătoare pentru semnele norocoase

Capricorn

Astrele îți oferă curajul de care ai nevoie pentru a-ți exprima sentimentele în fața persoanei pe care o placi, spun astrologii. Nu este exclus să te lovești de un refuz și ulterior să îți pansezi singur/ă rănile. Trebuie să fii pregătit/ă pentru orice răspuns!

Vărsător

Energia acestei săptămâni te îndeamnă să te desprinzi de trauma trecutului și să visezi cu ochii deschiși la o nouă iubire. Dacă nu îți pierzi speranța, vei atrage în calea ta o persoană potrivită, care îți va face zilele mai frumoase.

Pești

Toate minciunile din jurul tău vor ieși la suprafață și te vei lovi de adevăruri dureroase, care îți vor deschide ochii cu privire la dragostea. Ai grijă să nu îți creezi așteptări prea mari în legătură cu persoana iubită. Riști să fii dezamăgit/ă.

Horoscopul săptămânii 23 - 29 septembrie. Mercur vine în ajutorul zodiilor aflate în încurcătură. Trei semne vor avea parte doar de reușite



de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list