Cum se judecă Pepe cu fosta soție pentru școala fetițelor. Scandalul din familia artistului

Copilele și-au dorit această schimbare din cauza distanței mari pe care trebuie să o parcurgă pe drum. Vedeta a câștigat procesul și a reușit să le îndeplinească dorința copiilor. 

Pepe, în proces cu fosta soție pentru că nu a vrut să mute copiii la altă școală

Cele două fete ale lui Pepe au învățat la o școală de stat în ciclul primar, până când cea mare și-a dorit să se mute la o școală mai bună. Chiar și această mutare a fost întâmpinată de o serie de greutăți din cauza lipsei de implicare a Ralucăi Pastramă, acuză fostul soț.

Ulterior, fetele celor doi au ajuns la o școală privată, dar care cu timpul li s-a părut prea departe de casă. După divorțul părinților, copiii au ales să locuiască cu tatăl lor. Pepe a încercat încă de atunci să le creeze toate condițiile, inclusiv să le înscrie la o școală privată bine cotată din zonă.

Artistul a declarat că a câștigat procesul și că nu i se pare deloc penibil că situația a escaladat până când a fost nevoia de implicarea magistraților. Artistul a dezvăluit că Raluca Pastramă nici nu s-a prezentat la proces, iar ulterior a făcut apel în instanță. Pepe a postat pe rețelele de socializare o fotografie din prima zi de școală a fetelor, însoțită de un mesaj emoționant.

„Examenele de admitere au fost luate cu succes şi argumentele voastre legate de timpul pierdut în trafic până acum plus luptele şi răbdarea în a primi o semnătură timp de un an şi jumătate sunt dovada faptului ca sunteţi deja mari şi ştiţi ce vreţi de la viaţă. Aţi reuşit, felicitări şi mult succes la şcoală !!! Vă iubeşte tati !!!"

La această ocazie specială, a fost prezentă și noua soție a artistului, modelul internațional Yasmine Ody. Aceasta le-a susținut pe micuțe într-un nou început. 



de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list