Cu casa arsă, dar și cu banii luați. Un bărbat a rămas fără 200.000 de euro și 9.000 de lei după un incendiu în Bragadiru

Conform Inspectoratului de Poliție Ilfov, 200.000 de euro și 9.000 de lei au dispărut din casă după stingerea incendiului. Autoritățile au intervenit rapid și au deschis o anchetă penală, suspectând atât furtul cât și distrugerea din culpă.

Cine i-a furat banii bărbatului

După desfășurarea investigațiilor, doi suspecți au fost identificați și reținuți: un bărbat în vârstă de 54 de ani și o femeie de 32 de ani. Aceasta din urmă a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, în timp ce bărbatul se află sub control judiciar.

Ancheta este coordonată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Cornetu, care investighează posibilele infracțiuni de furt calificat și complicitate. Conform legii, cei doi suspecți beneficiază de prezumția de nevinovăție până la finalizarea procesului.

„Cercetările sunt coordonate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Cornetu, în cadrul unei anchete ce vizează infracțiuni de furt calificat și complicitate. Conform legii, suspecții beneficiază de prezumția de nevinovăție pe durata procesului", a transmis, de asemenea, IPJ Ilfov.



de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list