Cremă de fistic făcută în casă. Rețetă simplă și ușoară care te va cuceri

Preparată în casă, această cremă este o adevărată delicatesă. Va fi foarte apreciată pentru gustul său bogat și cremos, cu arome fine de nucă și o ușoară notă dulceagă. Fisticul oferă un parfum intens și o culoare atrăgătoare de un verde pal.

Textura fină și onctuoasă face această cremă ideală pentru diverse deserturi, asigurând un aer de rafinament oricărui preparat. Este alegerea perfectă pentru iubitorii de fistic și pentru cei care doresc să experimenteze un desert cu arome delicate.

Fisticul este considerat un super-aliment datorită valorilor sale nutritive. Este o sursă bună de proteine vegetale, ideală pentru vegetarieni și vegani. Conține grăsimi mononesaturate, benefice pentru inimă, contribuind la scăderea nivelului de colesterol rău (LDL). 

Trucuri care te pot ajuta să scapi de gustul amar al vinetelor. Sigur îți vor folosi

Este bogat în fibre, care susțin sănătatea digestivă și contribuie la o senzație de sațietate. Fisticul conține cantități mari de antioxidanți, cum ar fi luteina și zeaxantina, care ajută la protejarea ochilor. Este o sursă excelentă de vitamina B6, vitamina E, potasiu, magneziu și fier. Descoperă și ce se întâmplă cu corpul tău când mănânci fistic în mod constant.

Mai jos îți oferim rețeta cremei de fistic, detaliată cu listă de ingrediente și mod de preparare pas cu pas.

Cremă de fistic făcută în casă – Ingrediente150 g fistic decojit (nesărat)200 ml lapte100 ml smântână pentru frișcă (30-35% grăsime)100 g zahăr1 linguriță esență de vanilie2 gălbenușuri1 lingură amidon de porumb50 g unt (opțional, pentru extra cremozitate).Ruladă cu ness. Rețeta unui desert rafinat și aromat. Simplu și ușor de preparatRețeta cremei de fistic – Mod de preparare:

Primul pas constă în pregătirea fisticului. Pune fisticul decojit într-un robot de bucătărie și procesează-l până obții o pastă fină. Dacă robotul nu poate transforma complet fisticul într-o pastă, poți adăuga câteva linguri de lapte pentru a-l ajuta să devină mai fin.

Citește continuarea aici

Gustări sănătoase care îți taie pofta de mâncare seara. Te și ajută să dormi mai bine

de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list