Clipe de coșmar pentru o femeie. Timp de 2 ore s-a luptat cu un piton de 4 metri în casă

Incidentul a avut loc în provincia Samut Prakan, situată la sud de Bangkok, și a durat aproximativ două ore. Victima, Arom Arunroj, în vârstă de 64 de ani, a fost mușcată de reptilă și a luptat pentru viața ei până când a fost salvată.

Cum s-a întâmplat incidentul

Totul a început în jurul orei 20:30, când femeia își terminase treburile casnice și a simțit brusc o mușcătură la picior. „M-am uitat și am văzut un șarpe", a declarat ea într-un interviu pentru presa locală. Arom Arunroj a încercat să se elibereze, strigând după ajutor, însă vecinii nu au auzit-o imediat. În disperare, a reușit să prindă șarpele de cap, sperând că acesta o va lăsa, însă reptila a strâns-o și mai tare.

După aproape două ore de luptă, o vecină a auzit în cele din urmă strigătele slabe ale femeii și a chemat echipele de salvare. În jurul orei 22:00, polițistul Anusorn Wongmali a spart ușa locuinței și a găsit-o pe Arom cu pielea palidă, semn că fusese încolăcită de ceva timp. „Era un piton mare", a declarat polițistul, care a reușit să îndepărteze șarpele de pe femeie.

Pitonul, care cântărea peste 20 de kilograme, a fost capturat, iar femeia a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Deși pitonii nu sunt veninoși, mușcăturile lor pot provoca infecții grave, iar aceștia își ucid prada prin sufocare înainte de a o înghiți.

Acest incident vine pe fondul unei creșteri a numărului de atacuri de șarpe în Thailanda. În 2023, peste 12.000 de persoane au fost tratate pentru mușcături de șerpi veninoși, iar 26 dintre acestea au murit. Într-un caz recent din aceeași provincie, un bărbat a fost mușcat de un piton în timp ce se afla pe toaleta din casa sa, suferind dureri severe și necesitând tratament cu antibiotice.



de pe realitatea.net ext

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list