Ce i-a transmis Elena Udrea fiicei sale cu ocazia zilei de naștere. Mesaj plin de emoție, de după gratii: „Viața ți-a dat atât de devreme o încercare atât de grea”

„La multi ani, iubirea mea! La multi ani, Eva Maria! De șase ani de când ai venit în viața mea, mă înveți în fiecare zi iubirea adevărată cea fără limită și necondiționată. În fiecare zi îmi dai puterea sa trec peste orice încercare oricât de grea ar fi, mă faci să trăiesc extazul de a fi mama ta, o fetiță atât de minunată, de frumoasă, de sensibilă, de înțelegătoare, de înțeleaptă, de bună, de iubitoare, dar și agonia pentru că am adus atât de multă durere în suflețelul tău, deși tu meriți atât de multă fericire. Îți urez iubirea mea, sa fii sănătoasă, să crești frumos, să crești drept și chiar dacă viața ți-a dat atât de devreme o încercare atât de grea, să rămâi un suflet plin de lumină și iubire, răutatea să nu-și găsească loc în  inima ta, iar lacrimile de suferință de până acum să se transforme în lacrimi de fericire pentru tot restul vieții tale. Te iubesc cel mai mult pe lumea asta, cu cea mai mare iubire de pe Pământ, iubirea de MAMĂ!", a scris Udrea, însoțindu-și mesajul de câteva fotografii cu micuța Eva.

Elena Udrea suferă neîncetat din cauza dorului față de Eva Maria

Deși a lipsit de la momente importante din viața fiicei sale, cum ar fi începutul noului an școlar și aniversarea acesteia, Udrea trăiește cu speranța că într-o zi o va putea îmbrățișa din nou. Fiind închisă din 2018, în urma condamnării de șase ani în dosarul Gala Bute, fostul ministru continuă să lupte cu realitatea dură a încarcerării, departe de familie.

Elena Udrea a părăsit România la începutul lui 2018 și a cerut azil în Costa Rica, unde a fost reținută de Interpol în luna octombrie a aceluiași an. Ulterior, a fost eliberată după o decizie a Curții Constituționale, revenind în țară în iulie 2019, cu dorința de a-și crește copilul.

Condamnată, de asemenea, la plata unor sume considerabile către Autoritatea Națională pentru Turism și către martori din proces, Udrea se confruntă nu doar cu o pedeapsă privativă de libertate, ci și cu responsabilități financiare uriașe.

Deși aflată într-o situație dificilă, Elena Udrea își găsește alinare în iubirea pentru fiica sa, sperând la ziua în care vor putea fi din nou împreună. 



de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list