Ce are de gând să facă David Popovici după ce s-a retras din activitate. Sportivul are planuri mărețe

Cu ce afaceri vrea să dea lovitura David Popovici

David Popovici a subliniat importanța creării unui centru de dezintoxicare în România, adresat celor care suferă de dependențe, fie că este vorba de jocuri de noroc, alcool sau droguri. El a menționat că, deși există astfel de centre în Europa, nu toată lumea își permite tratamentul în străinătate, fiind necesar și sprijinul statului pentru realizarea acestui proiect. „Este foarte important să ajutăm oamenii afectați de astfel de dependențe. La noi în țară nu există un program real pentru a-i ajuta pe cei cu adicții," a explicat sportivul.

Pe lângă acest proiect, Popovici își dorește să contribuie la reducerea numărului de înecuri în rândul copiilor, prin crearea unui bazin propriu unde să le ofere cursuri de înot. „Mi-ar plăcea să am fundația mea, să îi învăț pe copii să înoate și să previn accidentele tragice care au loc la mare sau la ștrand," a spus el.

Cât de importantă este familia pentru David Popovici

În același context, David a vorbit despre provocările pe care le-a întâmpinat în carieră și despre sprijinul constant primit din partea familiei și prietenilor. El a reflectat asupra sacrificiilor pe care le-a făcut pentru a ajunge la succes, mărturisind că s-a întrebat deseori dacă toate eforturile au meritat. „Deși a fost greu, înțeleg acum că a meritat fiecare moment. Nimeni nu reușește de unul singur; ai nevoie de oameni potriviți în jurul tău," a adăugat Popovici.

Deși apreciază recunoașterea publicului, sportivul a menționat că faima vine și cu provocări, cum ar fi momentele în care se simte copleșit de solicitările pentru poze sau autografe. El a învățat recent să gestioneze aceste situații, spunând că nu este o problemă majoră, dar uneori poate fi obositor. 

„Am învățat că pot să refuz fără să par arogant, iar asta mi-a adus o ușurare," a concluzionat el. Totuși, David Popovici subliniază că adevăratele probleme sunt cele sociale, cum ar fi dependențele sau cazurile de înec, pe care speră să le combată prin proiectele sale viitoare.

 

 

 

 



de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list