Cât de mult ajută ouăle în dietă. Ce spun dieteticienii despre ele

Fie că alegi să le mănânci fierte, omletă sau ochiuri, ouăle sunt un aliment de bază preferat pentru micul dejun de foarte multe persoane. Dacă un ou face parte din dieta ta zilnică, s-ar putea să te întrebi dacă ele te pot ajuta să slăbești.

Cât de mult ajută ouăle în dietă

Ouăle sunt bogate în proteine, un nutrient care poate contribui la o greutate sănătoasă a organismului. Consumul de ouă poate face parte dintr-un plan sănătos de slăbire.

Pierderea în greutate este rezultatul schimbărilor graduale de comportament.

Un deficit caloric este necesar pentru a pierde în greutate, dar nu este singurul factor care intră în joc. Consumul de mai multe proteine și fibre, exercițiile fizice, mâncatul regulat pe tot parcursul zilei, toate acestea joacă un rol important pentru a pierde în greutate.

Apa cu sare te poate ajuta să te hidratezi mai bine? La ce concluzii au ajuns specialiștii și cât de sigură e pentru sănătatea organismului

Pierderea în greutate se reduce rareori la un singur  lucru, cum ar fi consumul unui aliment. Adăugarea de ouă în dieta ta, fără alte modificări ale stilului de viață, nu va duce la pierderea în greutate.

Cu toate acestea, dacă incluzi ouăle într-o dietă sănătoasă, atunci poți să sprijini obiectivele de scădere în greutate.

Cercetările arată că consumul de ouă în loc de cereale la micul dejun a crescut senzația de sațietate după masă, ceea ce înseamnă că ouăle au ajutat oamenii să se simtă plini pentru o perioadă mai lungă de timp.

Proteinele din ouă durează mai mult să fie digerate, ceea ce te poate menține plină pentru o perioadă mai lungă de timp.

De ce ouăle sunt benefice pentru a pierde în greutate

Deși consumul de ouă nu este singura cerință pentru a pierde în greutate, adăugarea lor în dietă te poate ajuta. Mai jos descoperi câteva dintre motivele pentru care ouăle sunt ideale pentru persoanele care vor să-și atingă obiectivele de scădere în greutate.

Citește continuarea aici

Trucuri care te pot ajuta să scapi de gustul amar al vinetelor. Sigur îți vor folosi

de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list