Cadavrul unei femei dispărute de 16 ani, găsit acasă la fostul ei iubit! Șocanta descoperire, făcută de un instalator care căuta o scurgere

Presupusul criminal a recunoscut că şi-a lovit mortal partenera cu un obiect contondent în timpul unei certe în octombrie 2008, potrivit Poliţiei din Geoje, în apropiere de Busan (sud), relatează AFP preluat de News.ro.

Ulterior, bărbatul a pus cadavrul într-o geantă mare de călătorie pe balcon, a acoperit-o cu cărămizi şi a turnat un strat de ciment gros de zece centimetri peste el.

Victima, care şi-a întrerupt complet contactul cu familia, a fost dată dispărută abia trei ani mai târziu, în 2011.

La acea vreme, bărbatul le-a spus poliţiştilor care anchetau cazul că partenera sa a plecat în urma unei despărţiri, iar cazul a fost calasat din lipsă de indicii.

„Șacalul" de la Constanța a făcut primele declarații după ce a fost acuzat de crimă: „Nu mă lăsau să mai fac a doua crimă, dacă eram vinovat"

În 2016, bărbatul şi-a părăsit domiciliul după ce a fost arestat într-un caz de droguri, iar apartamentul a rămas nelocuit, proprietarul folosindu-l doar pe post de spaţiu de depozitare. Cadavrul a fost descoperit luna trecută, în timp ce un instalator care căuta o scurgere a străpuns mormântul improvizat.

"Corpul nu s-a descompus în întregime, până la os, ceea ce ne-a permis să-l identificăm cu ajutorul amprentelor digitale", a declarat AFP un reprezentant al poliţiei provinciei.



de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list