Bărbatul mort în accidentul de tramvai era angajat SPP și soțul femeii implicate în incidentul cu piromanul din Parlament

Potrivit unor surse Realitatea Plus, bărbatul lucra la SPP şi se afla în timpul său liber când s-a petrecut tragicul accident de pe Șoseaua Progresului, din București.

Autoturism a intrat în plin într-un tramvai. Șoferul, rămas încarcerat, a decedat ulterior. La fața locului au fost trimise mai multe echipaje de prim-ajutor. Circulația tramvaielor a fost blocată timp de aproximativ 3 ore. Pentru a veni în sprijinul călătorilor a fost înființată linia navetă 625, care circulă între Piaţa Danny Huwe şi Şura Mare, conform anunțului făcut de STB.

Potrivit polițiștilor, vatmanul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind zero, dar la testărea preliminară cu aparatul DrugTest au rezultat indicii cu privire la posibila prezență în organism a substanțelor psihoactive.

Bărbatul a fost condus la sediul INNL pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului de substanțe interzise.

În urmă cu două zile, soția sa a suferit un atac de panică după ce un individ a aruncat în direcția ei cu benzină și a dat foc.

Cine este Nicusor Ochiana, barbatul care a provocat incendiul de la Parlament. Rudele fac marturisiri tulburatoare despre piroman: de ce a pus focul?

 

 

 



de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list