Anca Alexandrescu aruncă bomba alegerilor: Nu doar "trădătorul" Piedone ar fi pe listele PSD, ci și "trădătorul" Victor Ponta

"Am spus de ceva vreme despre faptul că Piedone ar urma să fie pus pe listele PSD. Vorbim despre trădătorul PIEDONE, pentru că prin intrarea lui în cursa pentru Primăria Generală a Capitalei a distrus orice șansă a PSD în fața lui Nicușor Dan.

Nu știu cine este în spate, dar din dezvăluirile pe care le-am făcut, rezultă în mod clar că cineva din zona statului paralel l-a dirijat pe Cristian Popescu Piedone în momente esențiale ale campaniilor electorale. Piedone are în spate piese grele, vă aduceți aminte că am vorbit despre cum a iești la momentul oportun din închisoare.

Mai am o informație în exclusivitate, pentru că nu doar trădătorul Piedone va fi pus pe listele PSD și din ce știu eu, în acest moment este primul pe listele pentru Senat ale PSD Giurgiu, ci și trădătorul Victor Ponta. Eu am și scris pe pagina mea de Facebook. Aud că vrea la Caraș-Severin, unde turcii pe care îi consiliază pe zeci de mii de euro au investiții la Cuprumold Mining! Trafic de influență! Eu depun plângere la DNA daca va fi așa!

Nu înțeleg care este jocul lui Ciolacu, este inadmisibil ca 2 trădători să fie puși pe listele PSD. PSD a pierdut guvernarea când era Viorica Dăncilă premier din cauza lu Victor Ponta.

Mai sunt și alte nume venite de la București pe listele din județe, care sunt înghițite", a precizat realizatoarea emisiunii Culisele Statului Paralel, într-o intervenție la Realitatea Plus.



de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list