Ai la mașină aceste mărci de ANVELOPE? Sunt semnalate în Sistemul European de Alerte, risc de leziuni și accidente - LISTA COMPLETĂ

Produs : Anvelope

Denumire : UltraSpeed 2

Marcă : Gislaved

Descrierea produsului : Partea vehiculului (anvelope pneumatice pentru autoturisme)

Tip de risc : Risc de Leziuni

Fabricarea incorectă poate duce la o pierdere bruscă de aer, posibil cu ieșirea pereților laterali ai anvelopei, ceea ce poate duce la pierderea controlului vehiculului, crescând riscul unui accident . Produsul nu este conform cu Regulamentul privind omologarea și supravegherea pieței autovehiculelor și remorcilor acestora, precum și al sistemelor, componentelor și unităților tehnice separate destinate vehiculelor respective.

 

Produs : Anvelope

Denumire : Ultragrip Peformance 3 235/50R18 101V XL

Marcă : Goodyear

Descrierea produsului : Anvelope 235/50R18 101V XL „Goodyear ULTRAGRIP PERFORMANCE 3" fabricate în săptămâna 27 a anului 2023. Acestea pot fi identificate printr-un număr DOT pe peretele lateral al anvelopei cu citirea 1K51P ML1R 2723. Produs vândut online.

Tip de risc : Risc de Leziuni

Anvelopele pot fi afectate de o variație de fabricație care ar putea duce la cracarea benzii de rulare atunci când rulează la viteză mare. Acest lucru poate cauza deteriorarea totală sau parțială a benzii de rulare, ceea ce, la rândul său, poate afecta stabilitatea și direcția vehiculului, crescând riscul unui accident. Produsul nu este conform cu Regulamentul privind omologarea și supravegherea pieței autovehiculelor și remorcilor acestora, precum și al sistemelor, componentelor și unităților tehnice separate destinate vehiculelor respective.

 

Produs : Anvelope

Denumire : WinterContact TS870, EcoContact 6 MO

Marcă : Continental

Descrierea produsului : Partea vehiculului (anvelope pneumatice pentru autoturisme)

Tip de risc : Risc de Leziuni

O eroare de fabricație poate duce la o pierdere bruscă de aer, posibil cu ieșirea pereților laterali ai anvelopei. Acest lucru poate duce la pierderea controlului vehiculului, crescând riscul unui accident. Produsul nu respectă Regulamentul privind omologarea și supravegherea pieței autovehiculelor și remorcilor acestora, precum și al sistemelor, componentelor și unităților tehnice separate destinate vehiculelor respective.

 

Produs : Piese de schimb pentru vehicule / Anvelope auto

Denumire : Ultrac, Quatrac, Quatrac Pro+, Quatrac Pro EV

Marcă : Vredestein

Descrierea produsului : Piese pentru vehicule / Anvelope auto.

Tip de risc : Risc de Leziuni

Un amestec de cauciuc contaminat poate face ca banda de rulare din cauciuc să se separe de centurile de oțel. Acest lucru poate duce la pierderea formei anvelopelor și poate duce la pierderea controlului vehiculului în timpul conducerii, crescând riscul de accidente și răniri. Produsul nu este conform cu Regulamentul privind omologarea și supravegherea pieței autovehiculelor și remorcilor acestora, precum și ale sistemelor, componentelor și unităților tehnice separate destinate vehiculelor respective.

 



de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list