Accident rutier grav pe autostrada A1. A fost activat PLANUL ROȘU: 44 de persoane implicate - VIDEO

Forțele mobilizate au inclus: – 3 echipaje SMURD, dintre care unul cu medic; – o autospecială de stingere; – o autospecială pentru transportul victimelor multiple; – două ambulanțe din partea Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ).

A fost activat Planul Roșu de intervenție, având în vedere numărul mare de persoane implicate.

44 de persoane implicate

La locul accidentului au fost găsite 44 de persoane, dintre care doar una a necesitat îngrijiri medicale și a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) Sibiu. Celelalte 43 de persoane nu au suferit răni grave și nu au necesitat asistență medicală. În urma evaluării situației, Planul Roșu de intervenție a fost dezactivat.

Potrivit informațiilor oferite de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Sibiu, accidentul s-a produs după ce șoferul autocarului, un bărbat de 50 de ani din București, nu a păstrat distanța de siguranță, intrând în coliziune cu autoturismul condus de un bărbat de 68 de ani din județul Brăila. În urma impactului, un pasager din autoturism, în vârstă de 44 de ani, tot din județul Brăila, a suferit leziuni și a fost transportat la spital, conștient.

Circulația în zonă se desfășoară cu dificultate.



de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list