4 persoane în arest la domiciliu şi 5 sub control judiciar după un scandal în plină stradă, la Haţeg: două persoane au ajuns la spital

Reţinuţi iniţial de poliţişti, cei nouă bărbaţi au fost prezentaţi în faţa unei instanţe a Judecătoriei Haţeg, care a dispus arestarea la domiciliu pentru patru suspecţi cu vârstele cuprinse între 17 şi 28 de ani şi măsura controlului judiciar pentru ceilalţi cinci, cu vârste între 28 şi 59 de ani, relatează Agerpres.

Adolescent instituţionalizat, la spital după ce a fost bătut de un alt tânăr într-un centru al DGASPC Braşov

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, conflictul în care au fost implicaţi cei nouă bărbaţi a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute, în zona centrală a oraşului Haţeg, în timpul altercaţiei aceştia lovindu-se cu diverse obiecte contondente. Trei autoturisme care erau parcate în vecinătate, au fost avariate.

Bătaie de zile mari în trafic, în Slobozia. Șoferii și-au împărțit pumni și bâte, un autoturism a fost avariat. 15 scandalagii au ajuns la poliție

"În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de încăierare, tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase", a precizat sursa citată. 

Val de violențe în stradă în Timișoara și Constanța. Mascații au intervenit în forță - VIDEO

de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list