Un pensionar și-a înjunghiat fosta noră! Tânăra, în stare gravă, la un spital din Argeș

Un echipaj SMURD de terapie intensivă a intervenit rapid, preluând victima și oferindu-i primele îngrijiri medicale. Ulterior, tânăra a fost transportată la spital, unde medicii au constatat că rănile suferite nu îi pun viața în pericol.

„La data de 01 august 2024, în jurul orei 09:00, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, pe o stradă din cartierul Găvana, a avut loc un conflict spontan, în urmă căruia o femeie ar fi fost rănită, cu un obiect tăietor-înțepător, de către un membru de familie.

La fața locului s-au deplasat polițiștii și echipaje medicale, care au constatat că cele sesizate se confirmă. Femeia, de 28 de ani, a fost preluată, conștientă, de către echipajul medical și transportată la spital.

„Persoana bănuită de săvârșirea faptei, un bărbat de 71 de ani, a fost depistată, în municipiul Pitești, de către polițiști. Bărbatul a fost condus la sediul poliției, pentru audieri. Cercetările continuă" potrivit IPJ Argeș", potrivit IPJ Argeș.



de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list