Tânăr ucrainean, găsit împușcat în cap într-o fermă din Botoșani. Lângă el era o armă de vânătoare

Este vorba de un bărbat de 26 de ani, ucrainean, care a fost găsit împușcat în cap într-o încăpere din cadrul unei ferme ceva mai mici. Potrivit unor surse judiciare, bărbatul l-ar fi sunat pe patronul fermei și i-ar fi spus să vină urgent, deoarece s-a întâmplat ceva. Când a ajuns, proprietarul fermei l-a găsit împușcat în cap și a anunțat autoritățile.

"La data de 31 august 2024, în jurul orei ora 08.00, poliția a fost sesizată prin apel 112, de către un bărbat, din comuna George Enescu, cu privire la faptul că, la locuința sa se află un cetățean ucrainean decedat.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au constatat că aspectele sesizate se confirmă, fiind identificat un tânăr, de 26 de ani, care prezenta o plagă împușcată la nivelul capului, iar lângă acesta se afla o armă de vânătoare.

În acest moment se efectuează cercetarea la fața locului pentru a se stabili toate împrejurările producerii evenimentului. 

Totodată, s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și contrabandă calificată."



de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list