Secrete din culisele celui mai îndrăgit film: Frumușica. Întâmplarea prin care a ajuns Julia Roberts în rolul principal

Filmul original nu era gândit ca o comedie romantică

Astăzi, Pretty Woman (Fumușica) este cunoscut ca o comedie romantică clasică, pe care am savurat-o cu toții. Cu toate acestea, inițial a fost gândit ca o poveste întunecată, cu mesaj de avertizare, legat de exploatarea sexuală și consumul de droguri. În scenariu, Vivian era o femeie de moravuri ușoare, iar Edward i-a plătit 3.000 de dolari pentru a petrece săptămâna cu el. Din fericire, când drepturile asupra filmului au fost vândute către Disney, președintele său Jeffrey Katzenberg a insistat ca filmul să fie rescris și se pare că acest lucru s-a dovedit a fi o alegere foarte bună.

Julia Roberts, contestată pentru acest rol

Julia Roberts a fost inițial distribuită ca Vivian în Pretty Woman (Frumușica). Cu toate acestea, când Disney a preluat filmul, cei mai mulți dintre cei implicați în producție erau împotriva lui Roberts, deoarece era o actriță necunoscută la acel moment. Frumoasa roșcată a trebuit să fie audiată a doua oară de noul regizor, Garry Marshall.

Alte actrițe pe lista acestui rol al lui Vivian

Deși, este greu de imaginat că Vivian ar fi putut fi interpretată de altcineva în afară de Julia Roberts, mai multe actrițe, printre care Molly Ringwald, Diane Lane, Daryl Hannah și Michelle Pfeiffer, au fost propuse pentru rol, înaintea lui Roberts.

Richard Gere a refuzat rolul de mai multe ori

Se părea că Richard Gere era predestinat rolului lui Edward Lewis, dar inițial, actorul a refuzat oferta, nu o dată, ci de mai multe ori, crezând că rolul era fad și nu avea personalitate. Totuși, în cele din urmă s-a râzgândit.

Chimia dintre Julia si Richard l-a convins pe actor

Totul s-a întâmplat datorită Juliei Roberts. Pentru a-l convinge pe Gere să accepte rolul, Roberts a plecat la New York, pentru a vorbi cu el. În timp ce stăteau de vorbă, Gere a fost sunat de producător pentru a afla răspunsul. „Vă rog să spuneți da", au fost cuvintele Juliei, care se pare că l-au convins instant pe marele actor, care a acceptat rolul.

Afișul înșelător

O putem vedea clar pe Julia Roberts pe afișul clasic Pretty Woman, dar în fotografie nu este corpul ei, acesta aparținând lui Shelley Michelle, care a pozat pentru afiș, dar imaginea a fost editată, iar capul lui Roberts a fost apoi suprapus peste corpul lui Michelle. Un alt lucru care s-ar putea să vă fi trecut neobservat este și părul lui Richard Gere. În film, părul lui este grizonant, dar pe afiș, este negru.

Secretul din spatele acelui râs perfect

Scena în care Julia Roberts râdea isteric pe podeaua camerei de hotel a lui Edward, nu era doar o interpretare uimitoare. În afara camerei, echipajul gâdila, de fapt, picioarele lui Roberts. Deci, râsul a fost 100% autentic.

Cum arată Dr. Quinn la 73 de ani. Actrița este cea mai vârstnică vedetă care a pozat în PlayboyO scenă fără scenariu, dar clasică

Vă mai amintiți scena clasică în care Edward i-a arătat lui Vivian colierul cu diamante, pe care urma să-l poarte la operă și a închis în glumă cutia? De fapt, Gere a improvizat închiderea rapidă, iar reacția Juliei Roberts a fost atât de naturală și de plăcută încât regizorul a decis să o introducă în ultima scenă.

Colierul cu diamante a valorat 250.000 de dolari

Colierul cu diamante, pe care Edward i l-a dat lui Vivian, nu a fost o recuzită. A fost un colier cu diamante propriu-zis, în valoare de 250.000 de dolari, împrumutat de la un magazin de bijuterii. Datorită valorii sale ridicate, bijutierul a insistat să trimită un paznic la platou pentru a-l supraveghea.

Scena preferată a Juliei Roberts

Întrebată care este scena ei preferată a filmului, Julia Roberts a spus că a fost cea în care a condus mașina lui Edward pe Hollywood Boulevard. De asemenea, a recunoscut că nu știa să conducă foarte bine pe atunci. Cu toate acestea, regizorul a avut încredere în ea. Destul de amuzant, dar Roberts a condus atât de repede încât cameramanii au reușit cu greu să țină pasul cu ea.

 

Citeste continuarea pe Almanah Online



de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list