Prăjitură răsturnată cu prune caramelizate. Un desert gustos și aromat. Rețetă ușor de preparat

Această prăjitură este ușor de preparat și impresionează prin aspectul său deosebit și gustul bogat. Poate fi servită simplă sau alături de o lingură de frișcă, înghețată de vanilie sau o cremă de iaurt.

Desertul este perfect pentru a încheia o masă festivă sau pentru a fi savurat alături de o ceașcă de ceai sau cafea. Poți opta pentru tipul de prune preferat sau pentru o combinație din mai multe tipuri de prune.

Tot din categoria deserturilor cu prune, mai poți încerca și rețeta de găluște cu prune la tavă, mai ușoare și mai rapide. În continuare, îți oferim rețeta prăjiturii cu prune caramelizate, detaliată pas cu pas.

De ce recomandă specialiștii să consumi cafea în timpul verii. Care sunt beneficiile sale în sezonul caldPrăjitură răsturnată cu prune caramelizate – Ingrediente

Ai nevoie pentru prepararea prăjiturii de ingrediente pentru stratul de prune și de ingrediente pentru blatul prăjiturii, după cum poți urmări mai jos.

Rolul tămăduitor al nucilor verzi. Din cele mai vechi timpuri sunt folosite pentru beneficiile uimitoarePentru stratul de prune caramelizate:500 g de prune (aproximativ 10-12 prune mari)150 g de zahăr50 g de unt.Prune vs. struguri. Ce fruct să alegi ca să nu te îngrași. Recomandările specialiștilor în nutrițiePentru blat:3 ouă150 g de zahăr100 ml de lapte100 ml de ulei200 g de făină1 pliculeț de praf de copt (10 g)1 linguriță de esență de vanilieun praf de sare.Prune la borcan fără zahăr. Rețetă simplă și sănătoasă de conservare a fructelorPrăjitură răsturnată cu prune caramelizate – Mod de preparare

Vei începe cu prepararea prunelor caramelizate. Spală prunele, taie-le pe jumătate și îndepărtează sâmburii. Într-o cratiță sau tigaie care poate fi introdusă în cuptor, topește untul la foc mediu.

Adaugă zahărul peste untul topit și lasă-l să se caramelizeze, amestecând ușor, până când capătă o culoare aurie.

Așază prunele cu partea tăiată în jos, direct peste caramel, și lasă-le să se gătească la foc mic pentru aproximativ 5-7 minute, până se înmoaie ușor și sunt bine acoperite cu caramel.

Citește continuarea aici

Vinete marinate cu usturoi, o garnitură de nerefuzat. Rețeta detaliată

de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list