Deadline-ul pentru distribuirea deciziilor de recalculare expiră astăzi. Mii de pensionari NU au primit încă documentele: HAOS URIAȘ

Pensionar: Recalculul pensiei nu s-a făcut după 2 ani și 6 luni, deci de pensie normală, am de luat bani restanți după 2 ani și 7 luni de zile, câte 300 de lei pe lună, undeva la 7000 și ceva de lei, asta 1 și recalcularea s-a făcut la pensia anticipată, nu la pensia normală, fiindcă deciziile au ieșit undeva cam suprapuse.Pensionar:Dosarul soției... I-a redus numărul de puncte față de decizie. I-a dat cu vreo 14 puncte mai puțin.

Reporter: Cu cât i-a scăzut pensia?

Pensionar: Cu 3 milioane și ceva. Pensionar: Din perioada lucrată și cu contributivitate, din 44 de ani pe care i-am avut, am rămas numai cu 38. Mi-au scos 6 ani de contributivitate. Calculul exact, chiar de la 38 de ani, fără 25, cât zice legea că pentru sporul respectiv ia în calcul, în loc de 13 ani mi-au calculat numai 3 ani și mi-au dat 200 de lei. Pensionar: El se dă mare și tare, se dă degeaba. O să-i sară-n cap toată țara. Pentru că nu numai eu sunt, sunt toți, e full.Domnul Ciolacu spune că nu o să scadă pensiile.

Domnul Ciolacu... Bă fraților, e o țeapă monumentală!!! Aruncă șopârla că nu scade pensia și în schimb, ciugulește de la pensii ca să-și facă buget de pensii. Altfel nu reușește. 



de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list