Becali, declarații controversate la Realitatea Plus: Rareș Bogdan era prieten cu Coldea. GUȘA: Becali este folosit, a MINȚIT la televizor- VIDEO

Într-o intervenție la Culisele Statului Paralel, latifundiarul a afirmta că fostul șef din SRI i-ar fi spus lui Rareș Bogdan că a făcut o greșeală atunci când a ordonat arestarea lui Becali. 

"Mi-a spus Rareș Bogdan că i-ar fi spus Coldea că, <<dom\"le, am făcut o greșeală cu Gigi Becali>>. Dacă recunoaște Rares, bine. Dacă nu, eu nu vă mint. Vă spun ceea ce Rareș mi-a spus. (...) Era prieten, toată ziua Rareș Bogdan cu Coldea. Păi pe acasă, pe la el, toată ziua prieten, cum? Era un om care se ocupa de afacerea lui, de insolvențele lui ăsta, lui Nicolae. Și era prieten cu Coldea, combinațiile lor cu ăia, câteodată treaburile lor", a afirmat latifundiarul.

Cozmin Gușă, semnal de alarmă: Becali este folosit de un dușman al lui Rareș, a mințit la televizor!

Într-o intervenție la Realitatea PLUS, consultantul politic Cozmin Gușă a avertizat, însă, că omul de afaceri pare să lanseze acuzații după un scenariu pus la punct de unul din dușmanii liderului PNL Rareș Bogdan.

"Coldea este cel care l-a urmărit pe Rareș Bogdan", a subliniat acesta. "Gigi Becali l-a denigrat pe Rareș Bogdan. Nu e normal! E folosit de vreun dușman de-al lui Rareș. Becali a mințit la televizor, Rareș Bogdan nu este prieten cu Coldea! Din contră, Coldea este cel care l-a urmărit pe Rareș și i-a făcut necazuri", a spus consultantul politic Cozmin Gușă, într-o intervenție la Realitatea PLUS.

 



de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list