Vrei să scoți câinele afară pe caniculă? Respectă regula celor 7 secunde!

Nu doar oamenii sunt afectați de caniculă, ci și animalele. Iar specialiștii vin cu sfaturi pentru cei care au câini și îi îndeamnă să respecte „regula celor 7 secunde".

Aceștia spun că, în primul rând, animalele de companie trebuie hidratate constant, iar proprietarii sunt îndemnați să verifice temperatura asfaltului înainte de a-și scoate câinele la plimbare.

Și câinii fac față cu greu căldurii extreme. Iată 10 metode să răcorești un cățel pe caniculă

Meteorologii spun că un test simplu de 7 secunde poate ajuta proprietarii de animale de companie să determine dacă asfaltul este prea fierbinte.

"Folosiți regula celor 7 secunde. Dacă nu vă puteți ține mâna pe asfaltul fierbinte, atunci nici animalul dvs. de companie nu ar trebui să calce pe el. Își poate arde labele", a scris pe X meteorologul Brad Panovich.

Potrivit spotmedia.ro, un purtător de cuvânt al Asociației Americane de Medicină Veterinară (AVMA) a declarat că, pe lângă asfalt, și nisipul și iarba artificială pot deveni „periculos de fierbinți" pentru câini.

El a sugerat ca animalele de companie să fie plimbate în perioadele mai răcoroase ale zilei, cum ar fi dimineața devreme sau seara târziu.



de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list