Ultimele clipe din viața băiețelului zdrobit de șoferul teribilist în parcarea parcului Pantelimon. IMAGINI cu impact emoțional

Realitatea PLUS a difuzat imagini cu ultimele clipe din viața unui băiețel de 9 ani, care a fost lovit mortal de un șofer teribilist. Camerele de supraveghere au surprins momentul devastator când un băiețel și o fetiță se plimbau cu trotinetele într-o parcare, înainte de a fi loviți de o mașină condusă cu viteză de un adolescent.

Imaginile surprind momentul în care cei doi copii se află pe trotinetele lor, fără a avea vreo idee despre pericolul iminent. Mașina condusă de adolescent apare brusc în cadru, deplasându-se cu viteză excesivă, și lovește violent cei doi copii. Impactul este devastator, iar băiețelul de 9 ani este aruncat pe asfalt.

Mama celor doi copii, în stare de panică, aleargă spre locul accidentului cu speranța de a-i salva. În imagini se poate observa cum femeia încearcă disperată să ajute, dar din păcate băiețelul a murit, iar fetița se află în stare gravă la spital.

Cum se simte fetiţa rănită grav de șoferul minor în accidentul din parcarea Parcului Pantelimon



de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list