Semne că partenerul te înșală. Cum îți poți da seama că este infidel

Cu toții am vrea să credem că partenerii noștri ne sunt loiali, dar dacă există o certitudine, în viață, aceasta este că nimeni nu e perfect. Infidelitatea este o problemă socială mult mai frecventă decât am dori să recunoaștem și este, într-adevăr, una dintre cele mai dificile probleme cu care se poate confrunta un cuplu.

Semne că partenerul te înșală

Dacă ești într-o relație și ai bănuieli asupra fidelității partenerului tău, iată care sunt semnele care îți pot da un indiciu despre posibilitatea de a fi trădat în dragoste.

Schimbările de comportament ale partenerului și acțiunile ciudate, care până atunci nu le făcea, pot fi un semn de întrebare.

Reguli obligatorii de comportament în cuplu. Ce NU trebuie să faci niciodată în relația cu partenerul

Viața ta sexuală se schimbă în rău. Există mai puțină intimitate în relația voastră, iar partenerul este tot mai dezinteresat de sex, în ceea ce te privește.

Partenerul tău își schimbă brusc obiceiurile și devine mai agitat. Ea sau el pare că este mai hotărât în a-și asuma riscuri.

În cazul în care partenerul tău este un tip vorbăreț, el devine brusc rece cu tine și nu-ți mai spune că te iubește.

Există o comunicare slabă între voi doi, iar atunci când există probleme, nu îți poți determina partenerul să le discute cu tine. În orice discuție simți că vorbești cu pereții.

Începe să se îmbrace mai frumos și acordă o mai mare atenție aspectului său fizic. Poate să meargă la sala de fitness, lucru pe care înainte nu-l făcea.

În multe situații are un nou hobby, dar atunci când îl întrebi despre asta, îți răspunde vag sau se va sustrage de la întrebările tale.

Începe brusc să lucreze peste program, cel puțin asta îți spune ție. De asemenea, poate susține că se vede mai des cu prietenii sau are întâlniri de serviciu.

Are o altă atitudine în ceea ce te privește și găsește defecte în tot ce ține de tine. Acest lucru se întâmplă pentru că în sinea lui te aseamană cu cealaltă persoană.

Se contrazice cu tine fără motiv, iar dacă aduci în discuție infidelitatea, devine brusc defensiv.

Atunci când il confrunți și ceri asigurări cu privire la relația voastră, nu îți dă răspunsuri clare, ci ambigue.

Semne ale infidelității

Descoperi că te-a mințit despre diverse lucruri, cum ar fi unde a fost într-o anumită zi sau cu cine a fost.

Te minte pe față și te evită cu totul. Partenerul tău evită pe cât posibil ieșirile alături de tine, invocând diverse motive, chiar devine indiferent față de tine.

Observi un comportament plictisitor la el sau pare că nimic din ce făceați în comun nu-l mai interesează. El sau ea încetează să te mai ajute cu treburile casnice.

Partenerul tău nu se arată gelos în ceea ce te privește, nici măcar atunci când ar avea motive.

Se poate chiar să uite brusc sau nu dă atâta importanță unor ocazii speciale din viața voastră, cum ar fi zilele de naștere sau anumite aniversări.

Ce nu trebuie să facă niciodata o femeie, în relatia cu un bărbat. Sfaturi de la psiholog

Banii au devenit o problemă în casa ta. Justifică mai greu anumite cheltuieli.

Partenerul tău evită achizițiile mari sau investițiile, cum ar fi cumpararea unei case, plecarea într-o călătorie, începerea unei renovari.

Este mult mai atent cu telefonul. Merge cu dispozitivul inclusiv la toaletă și este foarte des cu ochii în telefon. De asemenea, a făcut brusc un obicei de a-și goli istoricul browser-ului de pe computer și din telefon.

Cu toate aceste lucruri spuse, trebuie să știi că acestea nu sunt certitudini ale infidelității partenerului. Acestea reprezintă doar anumite indicii, care ar trebui să-ți dea de bănuit.

 

sursa: Almanah Online

 



de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list